Sådan får du begge fossiler på "Leaf Green"

Som en klassisk henvisning til de originale "Pokemon Red" og "Pokemon Blue" spil, er spillerne tvunget til at træffe et valg mellem Dome Fossil og Helix Fossil i "Pokemon LeafGreen" til Game Boy Advance-genindspilningen. Disse fossiler er vigtige, da hver indeholder DNA, der bruges til at bringe tilbage uddøde Pokemon. Kabuto og Omanyte, såvel som deres udviklede former Kabutops og Omastar, kan kun opnås gennem genoplivningsprocessen, der starter med deres fossile former. Med en vis planlægning kan alle få begge sæt fossiliserede Rock and Water Pokemon i "Pokemon LeafGreen."

Gå til det andet kælderniveau på Mt. Måne og besejr Super Nerds Grimer, Voltorb og Koffing.

Vælg enten Dome Fossil eller Helix Fossil. Supernerden vil tage den anden fossil.

Rejs til Cinnabar Island og giv det fossil, du har valgt, til en videnskabsmand inde i laboratoriet. En kuppelfossil vil blive genoplivet til en Kabuto, og en Helix-fossil vil blive omdannet til en Omanyte.

Handel med den anden regenererede fossile Pokemon fra enten "Pokemon FireRed" eller "Pokemon LeafGreen" til din kopi af "Pokemon LeafGreen."

Sød handlen for den person, du handler med, ved at opdrætte din Kabuto eller Omanyte med en Ditto for at lave en kopi af skabningen. Efterlad en Ditto og den fossile Pokemon med Day Care Man på rute 5 et stykke tid, og vend tilbage for at hente et æg, der indeholder en ung kopi af den fossile Pokemon. Den, der handler med dig, vil sandsynligvis være taknemmelig for at eje det væsen, de var nødt til at opgive i Mt. Måne.

Tips

Hvis du har fået elementet "Old Amber" fra Pewter City's Museum, kan du også bringe det til Cinnabar Citys laboratorium for at genoplive en gammel Pokemon. Dette er den eneste måde at få en Aerodactyl i "Pokemon LeafGreen."