Beta 3 af iOS 9.3.3, OS X 10.11.6, tvOS 9.2.2 Udgivet til test

Brugere, der deltager i beta-programmerne til iOS, Mac OS X, tvOS og watchOS, finder nye betabygginger til rådighed for deres iPhone, iPad, iPod touch, Mac og Apple TV-hardware.

iOS 9.3.3 beta 3, OS X 10.11.6 beta 3 og tvOS 9.2.2 beta 3 er alle tilgængelige til download nu på enheder, der er optaget til at modtage beta opdateringer. Beta- opdateringerne kan opnås via Software Update-mekanismen eller gennem udviklercentret. Betalingsversioner af systemsoftware er som normalt ikke beregnet til et bredt publikum eller til uformel brug.

Der forventes ingen nye funktioner i de små opdateringer til opdatering af opdateringer, som sandsynligvis er rettet mod at løse problemer og fejl med de nuværende systemsoftwareudgivelser til iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple Watch og Apple TV-enheder.

Noget at understrege er, at disse beta-bygger af opdateringer til opdatering af punktudgivelser er særligt forskellige fra de andre større Apple-beta-softwareprogrammer, som eksisterer lige nu. Mens både beta-bygninger er beta-versionerne af iOS 10, MacOS Sierra 10.12 og WatchOS 3 og tvOS 10, der er tilgængelige samtidigt, er de næste store versioner af systemsoftware til Apple-hardware, mens de ovennævnte punktudgivelser er små opdateringer. Punktfrigivelsesopdateringer er generelt rettet mod mindre fejlrettelser med lejlighedsvise små funktionsjusteringer, mens større versioner har tendens til at indeholde nye funktioner og væsentlige revisioner af funktionalitet.

Typisk går Apple igennem en række beta-versioner af punktudgivelsessoftware, inden den frigives som en offentlig version, så det ville være rimeligt at forvente, at OS X 10.11.6, iOS 9.3.3 og tvOS 9.2.2 frigives engang i sommer. I mellemtiden er MacOS Sierra 10.12, iOS 10, tvOS 10 og watchOS 3 sat til stor offentlig udgivelse i efteråret.