Sådan tilføjes en forstærker til en fabriksstereo

Det er muligt at tilføje en forstærker til din bils fabrikslydsystem uden at skulle købe en dyr ny hovedenhed (CD-afspiller). Tilføjelse af en forstærker får dit lydsystem til at lyde højere og klarere ved at give dig mulighed for at sende mere strøm til dine fabrikshøjttalere eller subwoofere. Denne vejledning vil fokusere på, hvordan du tilføjer en forstærker ved hjælp af indgange på højttalerniveau til at udnytte din bils eksisterende ledninger. Installationen er hurtig og nem og kræver ikke fjernelse af din fabrikshovedenhed.

Trin 1

Hvis du ikke allerede har en, skal du købe en bilforstærker med højttalerniveauindgange og også købe et forstærkerinstallationssæt. Disse indgange ligner almindelige højttalerledningsindgange, og de vil blive mærket "indgange på højttalerniveau" eller noget meget lignende.

Trin 2

Afbryd bilbatteriets negative terminal af sikkerhedsmæssige årsager.

Trin 3

Kør den røde strømledning (fra dit forstærkerinstallationssæt) fra den positive terminal på dit batteri gennem din bils kabine til placeringen af ​​forstærkeren. Den bedste placering for forstærkeren er normalt bagagerummet. Du kan montere forstærkeren på en sidevæg, på bagsiden af ​​bagsæderne eller på gulvet ved hjælp af almindelige 1/2-tommers skruer for at fastgøre den på plads. Hver forstærker har forborede monteringsskruehuller placeret på hvert af de fire hjørner af forstærkeren for lettere montering.

Trin 4

Tilslut din jordledning (fra dit forstærkerinstallationssæt) til en møtrik / bolt placeret på din bils chassis nær forstærkerens placering. Du kan normalt finde en på sidevæggen bag tæppet. Sørg for at skrabe synlig maling af, så jordledningen er i fuld kontakt med metallet i din bils chassis, ellers fungerer forstærkeren ikke korrekt.

Trin 5

Sådan tilføjes en forstærker til en fabriksstereo

Find din bils baghøjttalere - specifikt fabrikshøjttalerkablerne, der kører til disse højttalere. Splice forsigtigt ind i den positive og negative ledning på både højre og venstre baghøjttaler ved hjælp af en wire stripper. Fastgør nu en linje højttalertråd til hver splejsning, og fastgør med elektrisk tape. Kør denne ledning tilbage til din forstærker og tilslut den til højttalerniveauindgangene. Sørg for at sætte den højre bageste positive ledning i den højre bageste positive højttalerniveauindgang, og gør det samme for højre bageste negative ledning, indtil alle fire ledninger er tilsluttet.

Trin 6

Nu hvor din forstærker er tappet ind i din bils fabrikslydsystem, skal du køre højttalerkabler fra forstærkerens højttalerudgange til den eller de højttalere eller subwoofer (er), du vil have, at forstærkeren skal have strøm. Sørg for at forbinde positiv til positiv og negativ til negativ.

Trin 7

Forbind den røde strømledning og den jordledning, du tidligere havde præpet, til de korrekte indgange på din forstærker. Fastgør alle forstærkerens forbindelser tæt ved hjælp af en skruetrækker.

Tilslut dit bilbatteri igen, og test dit nye lydsystem. Hvis forstærkeren ikke ser ud til at fungere korrekt, skal du frakoble batteriet igen og gå tilbage og dobbelttjekke alle dine ledninger for mulige beskadigede ledninger, jordede ledninger eller løse forbindelser.