Sådan oprettes en blog med en Mac

Elementer, du har brug for

  • iWeb

  • MobileMe-konto

IWeb-applikationen er en del af iLife-pakken, som giver dig mulighed for at oprette en blog på din Macintosh-computer og offentliggøre den på Internettet, hvis du har en MobileMe-konto. IWeb inkluderer foruddefinerede skabeloner for at give din blog personlighed og forenkler blogoprettelsesprocessen gennem tekstfelter placeret i hele skabelonen. Når du har indtastet dine egne oplysninger, inklusive billeder, kan du udgive bloggen via iWeb, som kan ses af alle, der har URL'en til dit websted. ILife-pakken leveres med nyere modeller af Macintosh-computere eller kan købes separat fra en computersoftwarebutik.

Klik på "Gå" øverst på skærmen, og vælg "Programmer" i rullemenuen.

Dobbeltklik på "iWeb" -ikonet for at køre applikationen, og klik på "File" øverst på skærmen. Vælg "Ny side" i undermenuen for at oprette en ny blogside.

Klik på "Blog" fra en af ​​skabelonerne i iWebs sidebjælke, og klik på knappen "Vælg" for at åbne et nyt vindue.

Klik på tekstfeltet under overskriften "Velkommen til mit websted", og begynd at skrive for at indtaste dine egne oplysninger. Vælg knappen "Skrifttyper" for at ændre skrifttypen, der vises på dit websted.

Klik på ikonet "Media" nederst i programmets vindue for at tilføje billeder eller videoer, og vælg den video eller det billede, du vil tilføje. Klik og træk billedet eller videoen til et bestemt afsnit af bloggen for at ændre positionen. Klik på et tekstfelt en gang for at fremhæve det, og træk tekstfeltet et vilkårligt sted på skærmen for at flytte det til en ny position.

Klik på knappen "Tilføj post" øverst i programmets vindue for at tilføje en ny blogpost. Klik på knappen "Publicer" nederst i applikationsvinduet for at gemme ændringerne på din blog og uploade den til Internettet.