Flet alle Finder Windows til et enkelt faneblad i Mac OS X

Finder-faner er en af ​​de bedre Mavericks-forbedringer, der blev bragt til Mac OS X Finder i år, så du kan bruge filsystemet i et enkelt vinduevisning, med hver åben mappe eller mappebane som sin egen unikke fane.

Anvendes korrekt, vil Finder-faner forhindre de enorme mængder vindueskvoter, der kan forekomme utilsigtet, når du navigerer rundt i Mac-filsystemet og jonglerer en håndfuld forskellige vinduer og steder, men hvis du finder dig selv overvældet med Finder-vinduesoverbelastning, kan du bruge den fremragende Flet funktion til at samle alle vinduer i et enkelt Finder vindue med faner .

Sådan flettes alle Finder Windows til faner på Mac

  • Når flere Finder-vinduer er åbne, skal du trække i menuen "Vindue" og vælge "Merge All Windows"

Dette henter øjeblikkeligt hvert enkelt åbent Finder-vindue, uanset deres mappebane, i en enkelt faneblad i Finder-vinduet.

Du kan altid føje nye Finder-faner til dette vindue (eller andre) ved at trykke på Command + T eller ved at trykke også på den lille [+] plus-knap i det viste vindue.

Opførelsen ligner meget, hvordan stort set hver moderne webbrowser virker, så du kan slå sammen og samle enkeltvinduer i et samlet vindue for lettere browsing og mindre rod. Ligesom Chrome, Firefox eller Safari kan du også indstille en tastaturgenvej til denne opgave, hvis du ofte finder funktionen Flet Windows i Finder ofte.

Indstil en tastaturgenvej til sammenlægning af alle Finder Windows-faner

Brug Fletér Finder Windows ofte? Du kan nemt oprette et brugerdefineret tastetryk for at fusionere alle Finder-vinduer i faner:

  1. Åbn Systemindstillinger fra Apple-menuen og gå til "Keyboard"
  2. Vælg fanen "Genveje" og vælg derefter "App genveje" fra menuen til venstre
  3. Tryk på [+] plus-knappen for at oprette en ny genvej
  4. Fra "Application" vælg "Finder.app", og angiv "Menu Title" til "Merge All Windows"
  5. Klik på "Tastaturgenvej" boksen og tryk på dit foretrukne tastetryk (Command + Control + Shift + M er den givne prøve, men brug hvad du vil)
  6. Afslut systemindstillinger, og besøg Finder med flere vinduer åbne for at afprøve din genvej til genvejsvinduets tastaturgenvej

Finder-faner er nemme at bruge og er blot en af ​​flere meget enkle fremragende funktioner, der er tilføjet til Mac'en med OS X Mavericks, som også er tilgængelige i alle moderne versioner. Kom i vane med at bruge dem i Finder, det vil du være glad for, du gjorde.