Hvordan får jeg NBC på Dish Network?

Elementer, du har brug for

  • Parabol

  • Programmeringspakke gennem Dish Network

Dish Network Corporation er en af ​​de førende satellittjenesteudbydere i USA og Mexico. Bortset fra kabelkanaler tilbyder Dish Network lokal programmering i mange områder af landet. Da mange mennesker kræver lokal programmering fra tilknyttede virksomheder som NBC, spekulerer nogle brugere på, om deres NBC-tilknyttede kanal er tilgængelig med en Dish Network-programmeringspakke. Du kan afgøre, om du kan modtage din NBC-kanal med en simpel computernavigation eller et telefonopkald til en Dish Network-kundeservicemedarbejder.

Hvordan får jeg NBC på Dish Network?

Åbn webstedet Dish Network i din computerbrowser. Klik på fanen "Pakker" øverst til venstre på siden. En rullemenu vises. Klik på linket "lokale kanaler". En ny side vises. Indtast din adresse, og tryk på "Enter". Du vil blive advaret om, om du er berettiget til at modtage NBC-programmering i dit område.

Hvordan får jeg NBC på Dish Network?

Kontakt din lokale Dish Network-kundeservicemedarbejder, når du har bekræftet, at du er berettiget til lokale kanaler. Du kan føje NBC-programmering til din nuværende programmeringspakke over telefonen. Det gennemsnitlige tillægsgebyr for Dish Networks lokale programmering er $ 5,99 pr. Måned pr. April 2010.

Opvasknetværk, parabol, satellitprogram, NBC lokal station

Gennemgå programmeringskortet, der blev leveret sammen med din parabol. Dette kort afslører dine lokale kanaler i form af to- og firecifrede tal. Hvis du ikke kan finde dit programmeringskort, kan du navigere på Dish Network-webstedet som beskrevet ovenfor for at finde din NBC-kanal.

Tips

Hvis du ikke har adgang til Internetservice, skal du kontakte en Dish Network-kundeservicemedarbejder for at finde din NBC-kanal.

Advarsler

Ikke alle områder i det kontinentale USA tilbyder lokal programmering via Dish Network.