Microsoft Visio Standard Vs. Professionel

De, der er interesserede i at omdanne rådata til iøjnefaldende diagrammer, kan finde Microsoft Visio-software nyttigt. Den seneste version af denne softwarepakke er Visio 2010, fra og med august 2010. Standardversionen har færre funktioner, men koster også mindre. Den professionelle version af Visio indeholder tilføjede funktioner til en højere pris.

Ligheder

Alle versioner af Visio 2010 giver brugerne adgang til Microsofts brainstorming og mind-maps-funktion. Hver softwarelag skaber også årsag og virkning, Ishikawa og fishbone-diagrammer ud af rådata. Tværfunktionelle rutediagrammer, organisationsdiagrammer, tidslinjer, kalendere, Garitt-diagramlayoutet, Pert-diagramlayoutet og svømmebane-flowcharts er også standard for både Visio 2010 Standard og Professional.

Forskelle

Funktioner, der kun er tilgængelige for Visio Professional, inkluderer bygningsarkitektur og servicediagrammer, netværksdiagrammer som dem, der viser Active Directory-tjenester og rack-servere, ingeniørdiagrammer, IT-infrastrukturbiblioteksdiagrammer, trådrammediagrammer, hierarkiske diagrammer og databasediagrammer. Visio Professional inkluderer også værdistrømskort og kortlægning af websteder og dokumentation. Visio Professional giver brugerne realtidsfunktioner til webpræsentation til deling af arbejde overalt.

Priser

Fra august 2010 er $ 249,99 fabrikantens vejledende udsalgspris for Visio Standard 2010. $ 559,99 er producentens vejledende salgspris for Visio Professional 2010.