Sådan ændres et SIM-kort på en iPhone

Som alle andre GSM-telefoner har en Apple iPhone et SIM-kort. Dette kan gemme dine tekstbeskeder og kontaktliste, men vigtigst af alt bruges den til at opbevare oplysningerne om dit telefonnummer og netværkstjenesteudbyder. For at skifte din tjenesteudbyder skal du ændre dit SIM-kort.

Trin 1

Identificer det slot, hvor dit SIM-kort er gemt på din iPhone. På den øverste del af enheden er der to forskellige porte i nærheden af ​​telefonens tænd / sluk-knap. Det lille runde stik er til headsettet, mens den elliptiske port mellem headsetstikket og tænd / sluk-knappen er SIM-kortstikket. I slutningen af ​​dette slot skal du bemærke et meget lille hul. Inde i dette hul er slotens udskubningsknap.

Trin 2

Brug en foldet papirclips eller en hvilken som helst tynd ledning, der er lille nok til at passe ind i SIM-kortslidsens udskubningsknap. Indsæt papirclipsen i åbningen, så SIM-kortet kommer ud.

Træk forsigtigt SIM-kortet ud af dets slot og udskift det med dit nye netværks SIM-kort. Når du er færdig, skal du forsigtigt indsætte panelet igen, indtil du føler, at det er låst inde. Tænd for din telefon, så vil du se navnet på det nye netværk øverst på telefonen.