Tv-problemer med modtagelse af parabolmodtagere

Du kan muligvis ikke se satellit-tv-retter, når du kører ned ad gaden, men chancerne er gode, at du finder dem monteret på tage og master i hele dit kvarter. Uanset om du bor i en lejlighed eller en lejlighed, en duplex eller en enfamiliebolig, kan du modtage din tv-underholdning gennem en af ​​disse tjenester ved hjælp af en fad med en diameter på 2 fod, der peger på en satellit, der kredser om. DirecTV, Dish Network og andre tjenester tilbyder en bred vifte af programmeringsvalg, hvoraf nogle ikke er tilgængelige via andre kilder. Hvis du er kunde med satellit-tv, der oplever dårlig modtagelse, skal du kontrollere disse årsager for at se, om de forklarer dine problemer.

Rain Fade

Det er ikke regnen - eller sneen - på din tallerken, det er problemet: det er nedbøren i luften, der forårsager interferens. Kraftig nedbør kan forstyrre den klare sigtelinje mellem din parabol og satellitten og afbryde dit signal. Især hvis din signalstyrke allerede er marginal, kan regnfade skubbe dig over kanten til signaltab. Under ekstreme forhold fryser eller blacks dit skærmbillede ud, undtagen en kryptisk fejlmeddelelse som "Søgning efter satellit"; din lyd kan chittere eller humre. Der er ikke meget, du kan gøre ved regnblegning undtagen at vente. Hvis dit system er installeret og målrettet korrekt, bør enhver regnfade, du oplever, ikke skabe mere end et kort afbrydelse.

Hindringer

Alt, der blokerer signalstien mellem din parabol og selve satellitten, reducerer eller endda blokerer din modtagelse. Det inkluderer trægrene og blade, dyr og snavs. En af grundene til, at det er afgørende at evaluere din parabolplacering nøje, inden du installerer satellit-tv, er at kigge efter træer, der forstyrrer modtagelsen, enten nu eller når de vokser. Hvis din signalstyrke pludselig falder, skal du kontrollere, om der er skrald, der kan være sprængt på din hardware eller en firbenet besøgende, der ligger på din LNB, den lave støjblok Downconverter, der peger på din skål for at forstærke dit signal og konvertere det til de frekvenser, dit system har behov.

Problemer med opretning af parabol

Hvis din tallerken er ude af justering, enten fordi den ikke var installeret korrekt, eller noget har løsnet den fra sin korrekte position, vil din signalkvalitet lide. Professionelle installatører bør kontrollere, at dit system fungerer korrekt, før de forlader dit hjem. Hvis din signalstyrke er lav, eller din kvalitet på skærmen lider uden nedbør eller signalblokeringer, der er skylden, kan det være nødvendigt at ringe til din satellitudbyder for at få service, især hvis din parabol er monteret på dit tag.

Kabelkvalitet

Dit system er afhængig af kabler for at bringe signalet fra din skål ind i dit hjem. Hvis din installation bruger den forkerte type kabel, eller din kabelintegritet forringes over tid fra eksponering for elementerne, vil din systemydelse falde. Nogle vejrrelaterede kabelproblemer kan starte, når du har regn, og forsvinder derefter efter et par dage, når dine kabler tørrer ud. Kabelrelaterede problemer kan være vanskelige at diagnosticere uden at koble dit system til igen. Inden du påbegynder et omlægningsprojekt eller forventer kabler fra din udbyder, skal du sørge for, at du først har fjernet andre mulige problemer eller udelukket dem med et serviceopkald.