Aktivér iTunes Automatiske overførsler af musik, apps og bøger via iCloud

Den nyeste version af iTunes indeholder den fantastiske funktion "Automatisk download", som automatisk synkroniserer din nye app, musik og bogkøb til alle dine andre iOS-enheder. Dette er den første del af iCloud, der er gratis for iTunes-brugere, men de fleste brugere kan ikke se fordelene, fordi de ikke er aktiveret som standard . Lad os ændre det.

Aktivér iTunes & iCloud Automatiske Downloads

Du skal downloade iTunes 10.3, som indeholder iCloud beta-understøttelse, og du skal også bruge det samme iTunes / Apple ID på de enheder, som du vil have Automatisk download til at arbejde med.

  • Åbn iTunes-indstillinger
  • Klik på fanen "Butik"
  • Markér afkrydsningsfelterne ud for, hvad du automatisk vil downloade og synkronisere mellem dine iOS-enheder: Musik, Apps, Bøger

Når dette er aktiveret, synkroniserer iTunes automatisk nye indkøb til dine iOS-enheder. Det betyder, at du kan købe en sang, en app eller en bog på din Mac eller arbejdsstation, og den overføres automatisk til iPhone i lommen og din iPad derhjemme, så længe du er forbundet til internettet via Wi-Fi eller 3G.

Dette er selvfølgelig en god funktion, bare hold øje med dataforbruget, hvis du har en begrænset dataplan og downloader ofte via 3G. iCloud selv er gratis, men din cellulære dataplan er ikke.

Opdatering: Denne funktion synes at være begrænset til iTunes-brugere baseret i USA for nu, det vil sandsynligvis ændre sig, da iCloud ruller ud af beta.