Sluk for gentagne SMS'er på iPhone

Standard iOS-indstillingen for iPhones er til beskedindberetninger for at klare med teksttonen to gange i et to minutters interval. Mens gentagelsen af ​​SMS-beskeder lyder, meddelelser og vibrationer på iPhone kan være nyttige for nogle mennesker, er de af os, der grundlæggende limes til vores telefoner, tilbøjelige til at opleve det modsatte og ender med at finde de gentagne advarsler en gener, da det kan virke som om du bliver oversvømmet med tekster, når du ikke er. Vi dækker, hvordan du slukker for det, så alarmen aldrig gentages, hvilket betyder, at hvis du får en tekstbesked, får du kun en advarselslyd og en meddelelse til den.

Sådan deaktiveres gentagne beskedmeddelelser på iPhone

Denne indstillingsændring gælder for alle indgående SMS-beskeder (SMS) og iMessages, fjernelse af gentagne meddelelser og lyde til nye meddelelser på iOS:

  1. Åbn appen Indstillinger i iOS, og gå til "Notifikationer"
  2. Vælg "Beskeder" og rul ned for at finde og vælg "Gentag advarsel"
  3. Vælg "Aldrig" fra denne liste (eller hvis du vil have flere gentagne advarsler, kan du vælge de andre numeriske indstillinger som ønsket - standardindstillingen er to)
  4. Luk ud af Indstillinger for ændringer, der træder i kraft

Næste gang du modtager en sms eller besked, hører du kun lydklangen en gang, du får en enkelt besked på skærmen, og iPhone vil kun vibrere en gang også. Ikke flere gentagne advarsler til den samme besked, hvilken lindring.

Dette kan repræsentere en enorm lettelse, og det fjerner også de falske positive, der opstår som en bivirkning ved den dobbelte anmeldelse. Næsten alle iPhone-ejere har oplevet dette før, hvor en tekst eller iMessage er blevet modtaget endnu, på grund af gentagne advarselslyde og vibrationer, tror du, du bliver sprængt med endnu flere sms'er, end du virkelig er. Dette skaber en følelse af uopsættelighed og spørgsmål som "er det en nødsituation?" Krus gennem dit sind, især når du ikke kan tage tid til at tjekke iPhone uanset årsag, fordi du er i et møde, klasseværelse eller telefon er i et andet rum, og de gentagne advarsler pludselig gør dig alt for opmærksom på behovet for at kontrollere enheden. Dette skaber en mental distraktion, og af de ovennævnte grunde skal enhver, der stort set altid har deres iPhone med dem, tage tid til at deaktivere gentagelseslydens lyde og meddelelser, så du kan få ro i sindet og faktisk vide, om du bliver sendt flere tekstbeskeder, eller hvis det bare er det samme, der chimerer gentagne gange i lommen.

Selvfølgelig er der andre mennesker, der kan lide den dobbelte advarsel, fordi det gør det nemt at huske at svare på indgående meddelelser og gør det sværere at glemme, at de først har modtaget en tekst. For disse brugere vil jeg stadig anbefale at slukke gentagelsesadvarslerne og i stedet fokusere på at bruge unikke teksttoner til at identificere meddelelsesafsendere med lyd, for i løbet af ganske kort tid vil du begynde at knytte en lyd til en person, og det gør det lettere at huske, da den en gang generiske tekst lyd er nu specifik for kontakter. Der er dog undtagelser, og især glemsom eller hård hørelse kan finde det modsatte råd til at være sandt, hvor endnu flere gentagne advarsler ender godt. Som sædvanlig skal du vælge indstillinger, der passer til din brugssag.

Denne indstilling har eksisteret på iPhone i meget lang tid, så hvis du kører en moderne version af iOS eller en tidligere udgivelse, kan du stadig finde evnen til at deaktivere gentagne lyde og meddelelser om meddelelsesmeddelelser, selv om det måske ser lidt anderledes ud i tidligere versioner, som sådan:

En uafhængig bivirkning kan også være en lidt forøget batterilevetid for iPhone, fordi enheden ikke bruger skærmen til at tænde for den anden advarsel, og vibrationsmotoren aktiveres kun én gang.