Forbedre iOS-kort med enkle indstillinger Skift til Se flere steder og gader

IOS Maps-appen har modtaget en hel del flack, hvoraf nogle er fuldstændig overblown og nogle er helt legitime. En af mine personlige problemer med iOS Maps er den tilsyneladende mangel på lokaliseringsdata, der vises på skærmen, når du kigger på en region, som kan vises bemærkelsesværdigt sparsom sammenlignet med tilsvarende i Google Maps. Det interessante ved denne klage er dog, at dataene normalt er der, og som regel nøjagtige, er det bare ikke synligt, før du zoomer meget længere ind end vi alle er vant til med Googles tilbud. Med det for øje er der en rigtig simpel indstillingskonfiguration, som kan forbedre iOS Maps betydeligt ved at øge mængden af ​​etiketter, der vises i Maps, og den fungerer på en hvilken som helst iPhone, iPad eller iPod touch.

  • Åbn "Indstillinger" og tryk på "Kort"
  • Under "Label Size" skal du vælge "Small"
  • Vend tilbage til Maps-appen for straks at se forskellen

De 'små' mærker er slet ikke for meget, men der er typisk mange flere af dem. Som følge heraf skal du finde kortene meget bedre, simpelthen fordi du kan se nu mere mærkede steder på samme kortskærm. Gadenavne, restauranter, parker og alle slags steddata, der ikke var synlige på samme zoomniveau, skulle fremhæve, selv om virkningen vil variere pr. Placering.

Den indlysende ulempe ved at ændre etiketstørrelsen er, at ting kan blive lidt sværere at læse, men indtil jeg får den officielle Google-app til vores iPads, iPhones og iPods, kan dette være den bedste mulighed for øjeblikkelig forbedring, bortset fra at bare bogmærke Google Maps hjemmeside til startskærmen selvfølgelig.

Hoveder op til CultOfMac for det store tip