Fordelene ved etisk hacking

Udtrykket "computerhacking" bærer billeder af skruppelløse teknikere, der bruger deres færdigheder til at kopiere følsomme oplysninger, stjæle kundernes identitet og deaktivere vitale computernetværk. Imidlertid har nogle virksomheder ansat såkaldte "etiske hackere" til at udforske deres egne computersystemer og finde potentielle svagheder. Disse "hvid hat" hackere kan demonstrere, hvordan deres "sorte hat" kolleger kan beskadige sårbare systemer, samtidig med at de rådgiver, hvordan de kan beskytte deres kunder mod sådanne farer.

Test af sikkerhedsforanstaltninger

Den primære fordel ved at have etiske hackere på en virksomheds lønningsliste er, at hackerne får lov til at teste en virksomheds sikkerhedsforanstaltninger i et kontrolleret, sikkert miljø. Disse hackere kan hjælpe virksomheder med at bestemme, hvilke af deres computersikkerhedsforanstaltninger der er effektive, hvilke foranstaltninger der skal opdateres, og hvilke der udgør ringe eller ingen afskrækkende virkning for farlige ubudne gæster. Dataene fra disse tests giver ledelsen mulighed for at træffe informerede beslutninger om, hvor og hvordan de kan forbedre deres informationssikkerhed.

Finde sårbare områder

Når hackere med hvid hat er færdige med at udforske virksomhedens system, afleverer de en rapport om systemets sårbare områder. Disse områder kan relateres til teknologien, såsom mangel på tilstrækkelig adgangskodekryptering, eller i menneskelige baserede systemer, såsom administratorer, der giver adgangskoder til uautoriseret personale. Eksponeringen af ​​disse sårbarheder giver ledelsen mulighed for at installere mere sikre procedurer for at forhindre angribere i at udnytte enten computernetværket eller deres eget personales fejl.

Forståelse af hackerteknikker

Hvide hatthackere kan også demonstrere de teknikker, der anvendes af uetiske angribere. Disse demonstrationer tjener til at vise ledelsen, hvordan tyve, terrorister og vandaler kan angribe deres systemer og ødelægge deres forretning. Når ledelsen har et fast greb om de koncepter, som hackere med sort hat bruger, kan de også lære at forhindre disse angribere i at bruge disse teknikker til at trænge ind i deres sårbare systemer.

Forbereder sig på et hackerangreb

Virksomheder, der håndterer følsomme data, skal forstå, at de fungerer som potentielle mål for et hackerangreb. Mindre virksomheder, der mangler ressourcer til tilstrækkelig netværkssikkerhed, præsenterer black-hat-hackere med fristende mål for muligheder. Disse angreb kan lamme eller ødelægge små virksomheder lige så meget som en brand eller en naturkatastrofe. Brugen af ​​white-hat hackere kan vise disse virksomheder, hvor sårbare de er for et angreb, og hvor ødelæggende konsekvenserne af et sådant angreb kan være.