Sådan programmeres flere Wii-fjernbetjeninger

Elementer, du har brug for

  • Vil konsolere

  • Wii-sensorbjælke

  • Minimum to Wii-fjernbetjeninger med batterier

Hver Nintendo Wii-konsol leveres med en Wii-fjernbetjening, som du bruger til at være din spilcontroller. Hvert spil bruger de bevægelsesfølsomme Wii-fjernbetjeninger på forskellige måder til at interagere med det spil, du spiller. Du kan se i det enkelte spil manual for specifikke spilinstruktioner. Synkronisering af flere fjernbetjeninger til din Wii-konsol giver dig og dine venner mulighed for at spille multiplayerspil. En ekstra Wii-fjernbetjening kan synkroniseres permanent til din konsol, eller du kan midlertidigt synkronisere din fjernbetjening til en vens konsol.

Tænd dit tv og Wii-konsol. Når dit tv viser din Wii-hovedmenu, skal du teste din Wii-fjernbetjening, der allerede er synkroniseret med din konsol, ved at pege fjernbetjeningen mod sensorlinjen og vippe fjernbetjeningen. Hånden på din tv-skærm skal reagere med dine Wii-fjernbetjeninger.

Løft dækslet på forsiden af ​​din Wii-konsol (under knappen "reset") for at eksponere den røde synkroniseringsknap. Synkroniseringsknappen giver din Wii-konsol mulighed for at genkende en Wii-fjernbetjening, der forsøger at synkronisere med konsollen.

Tryk på synkroniseringsknappen på din konsol. Du behøver kun at trykke på synkroniseringsknappen i et par sekunder, før Wii-synkroniseringssignalet bliver aktivt.

Tag Wii-fjernbetjeningen, og tænd den, så udløseren og batteridækslet vender mod dig.

Brug din finger til at trykke frigørelsestappen op og løft batteridækslet fra fjernbetjeningen. Det er vigtigt at løfte fra udløsertappen for at undgå at beskadige batteridækslet.

Tryk på den røde synkroniseringsknap i nederste højre hjørne af din Wii-fjernbetjening under batteriholderen. Sæt batteridækslet på igen. Ved at trykke på synkroniseringsknappen får de fire spillerindikatorlamper til at blinke, hvilket indikerer, at din konsol og fjernbetjening synkroniserer. Nintendo bemærker, at når afspillerens lys stopper med at blinke, er synkroniseringsprocessen afsluttet.

Tips

Hvis din Wii-fjernbetjening ikke genkendes af dit system, skal du kontrollere fjernbatterierne for at sikre, at de fungerer. Hvis dine primære Wii-fjernbatterier fungerer korrekt, vises et blåt lys i det firkantede felt nederst til venstre øverst på fjernbetjeningen. Hvis der ikke vises nogen lys eller blinker, når du trykker på tænd / sluk-knappen, skal du slukke for batterierne til nye.

Din sensorbjælke skal placeres lige under eller over dit tv for at sikre, at signalet fra din Wii-fjernbetjening transmitteres korrekt til din konsol.

En ekstra Wii-fjernbetjening kan synkroniseres permanent til din konsol, eller du kan midlertidigt synkronisere din fjernbetjening til en vens konsol ved hjælp af One Time Mode Synchronization.