Alle nye iMac Pro, iPad Pro 10.5 ", HomePod Debuts sammen med opdateret iMac og MacBook Pro

Apple annoncerede en række hardware opdateringer på den årlige WWDC-begivenhed, herunder en opdateret iMac, den nye iMac Pro, en opdateret MacBook og MacBook Pro, den nye iPad Pro 10.5 "og det nye HomePod Siri-højttalersystem.

Nedenfor vil vi kort gennemgå de specielle bumped opdateringer og nye produkter, der hver annonceres på WWDC sammen med den næste generations system software af macOS High Sierra og iOS 11.

iMac-opdateringer

IMac er blevet opdateret med en helt ny lysere skærm, Kaby Lake Intel Core CPU-processorer, maks. 64 GB RAM på 27 "displayet og en 32 GB RAM-grænse på 21, 5" displaymodellerne og bedre GPU-muligheder. Fusion-drevet er nu standard på 27 "-konfigurationerne, og alle nye iMac-modeller leveres med 2 USB C / Thunderbolt 3-stik.

Alle nye iMac Pro

Apple gav en sneak peak af en helt ny iMac Pro. IMac Pro debuterer i december med en 27 "5K skærm, mellemrumsgrå finish og siges at være den mest magtfulde Mac nogensinde. IMac Pro vil inkludere en 8-core CPU som standard, men kan opgraderes til at omfatte en 18-core Xeon CPU og maksimalt 128 GB RAM, 4TB SSD, en kraftig GPU, fire Thunderbolt 3 / USB-C porte, prissætning starter på $ 4999.

Nedenfor er to korte videoer fra Apple, der viser iMac Pro:

Det nye udvidede Space Grey-tastatur til iMac Pro ser ikke ud til at omfatte Touch Bar, der stadig er en fremtrædende funktion på MacBook Pro.

Opdateringer til MacBook Pro, MacBook, MacBook Air

MacBook Pro og MacBook får specielle bumpede processorer til Kaby Lake Intel CPU-arkitektur og hurtigere SSD-drev, og en mindre spec bumped CPU ankommer på MacBook Air.

MacBook Pro og MacBook forbliver hardware begrænset til maksimalt 16 GB RAM.

Touch Bar, som fjerner funktionen og undslippe tasterne i stedet for en sekundær lille berøringsskærm med virtualiserede knapper, forbliver standard på MacBook Pro, selvom en lidt billigere 13 "model med to (mod fire) porte giver mulighed for at have en almindeligt tastatur. Interessant nok blev der ikke nævnt Touch Bar selv under enten WWDC præsentationen til MacBook Pro opdateringer eller MacOS High Sierra.

Ny iPad Pro 10.5 "og iPad Pro 12.9" Opdateret

Apple afslørede en ny iPad Pro med 10, 5 "skærm til udskiftning af iPad Pro 9.7" displaymodellen, det ser stort set ud som tidligere iPad modeller, men med lidt mindre indslag. IPad Pro 10.5 "-billedet vejer 1 kg og har en forbedret skærm, hurtigere A10X-processor og forbedret grafik ydeevne. IPad Pro 10.5 "-modellen indeholder også det samme indbyggede kamera fra iPhone 7. iPad Pro 10.5" starter på 649 USD for en 64 GB model.

IPad Pro 12.9 "-modellen modtog også CPU-specifikke bump og starter på $ 799.

IPad Pro lineup vil virkelig skinne med nogle nye iPad-specifikke funktioner i iOS 11, som er indstillet til at blive frigivet i efteråret, herunder nye multitasking-funktioner, træk og slip support, en forbedret dock og mulighed for at gennemse filer på enheden. Den korte video nedenfor fra Apple viser nogle af hvad man kan forvente af iOS 11 på iPad Pro:

HomePod - Trådløs højttalerenhed

Apple afslørede et helt nyt trådløst musikhøjttalereprodukt kaldet HomePod, et Siri-assisteret hardware tilbehør til Apple Music-abonnementet, der kommer som et 7 "hjemmehøjttalersystem med syv indbyggede højttalere og en subwoofer.

HomePod-højttalerenheden har en A8-CPU og tilbyder også Siri-stemmekontroller til at styre hardwareen til at afspille musik med Hey Siri-kommandoer og spørge vejret, aktiekurserne, give dig nyhedsoverskrifter, trafikopdateringer og sportsresultater og meget mere.

HomePod vil være tilgængelig i december og fås i hvid eller rumgrå til en pris af $ 349.

Hvis du er interesseret i at læse mere om nogen af ​​disse produkter, eller er interesseret i at købe dem, skal du gå videre til apple.com for mere.