Sådan finder du et begrænset telefonnummer

Hvis et opkald kommer igennem med ordet "begrænset" eller "privat", der vises på skærmen, betyder det, at den person, der ringer til dig, har blokeret nummeret fra offentlig visning. Indsamlingsbureauer blokerer ofte deres antal for at øge deres sikkerhed i en følelsesladet situation; andre kan blokere deres nummer af mindre hæderlige grunde. På grund af databeskyttelseslove er det kun telefonselskabet og retshåndhævende embedsmænd, der har adgang til et begrænset nummer.

Opkaldssporing

Tal med din telefonselskab om installation af en opkaldssporingstjeneste på din linje. I de fleste tilfælde kan det sidste indgående opkald, du modtager, spores, selvom antallet er begrænset. Når du modtager et opkald fra det begrænsede nummer, skal du lægge på eller ikke besvare opkaldet. Ring "* 57", og følg de indspillede instruktioner. Et vellykket spor registrerer det begrænsede telefonnummer og dirigerer det til dit telefonselskab. Opkaldssporing er en betalt tjeneste, og du opkræves et gebyr, hver gang der foretages et vellykket spor.

Juridiske begrænsninger

Af juridiske grunde kan telefonselskabet ikke dele resultaterne af en opkaldssporingstjeneste med dig. Det kan dog frigive oplysningerne til domstolene og til retshåndhævelse, hvis du fortsat modtager uvelkomne opkald. Mens hver virksomhed har forskellige politikker, skal du typisk have tre vellykkede spor, der stammer fra det samme nummer, før telefonselskabet eller den lokale retshåndhævende myndighed kan handle mod den, der ringer op.

Blokering af opkald

For at forhindre et begrænset nummer i at ringe til dig skal du tale med din telefonselskab om installation af filtre på din linje. Når du har konfigureret dette, vil det begrænsede nummer blive dirigeret til en automatisk meddelelse om, at du har valgt ikke at modtage anonyme opkald. Mens du ikke kan finde ud af, hvem der ringer til dig, kan den "tavse behandling" muligvis tvinge den, der ringer op, til at ringe til dig fra et ikke-begrænset nummer.

Rapporter lidelsen

Når de begrænsede opkald bliver chikanerende, truende eller uanstændigt, skal du ringe til dit telefonselskab og rapportere generet til irritationsdisken. Telefonselskabet kan derefter sætte en fælde på din linje for at fange det begrænsede antal. Fælden varer normalt i to uger. Ved siden af ​​fælden forventes det, at du fører en logbog, hvor du bemærker tidspunktet, datoen og varigheden af ​​de chikanerende opkald, du modtager. Telefonselskabet videregiver oplysninger indsamlet fra en fælde til politimyndigheder, ikke til dig, kunden. Det er i strid med loven i de fleste stater at foretage truende eller chikanerende opkald, og retshåndhævelse kan anlægge sigtelser efter behov.

En note om telemarketing

Mens telemarketing- og opkaldsopkald er irriterende, er de ikke ulovlige, medmindre de bliver truende eller chikanerende. Dit telefonselskab sporer normalt ikke disse opkald. Den enkleste måde at blokere opfordringsopkald på er at registrere dine virksomheds- og personlige telefonnumre i det nationale registreringsnummer, der drives af Federal Trade Commission.