Sådan fastgøres en mobiltelefonsnor

Dagens mobiltelefoner har mange uvurderlige muligheder for deres ejere, lige fra at give internetfunktioner og forbindelser til sociale mediesider til at hjælpe en person med at holde styr på aftaler, foretage og modtage telefonopkald og sms. Det er ikke underligt, at mange mennesker ønsker at beskytte deres telefoner ved at fastgøre en mobiltelefonsnor for at forhindre skader, tab og tyveri. Heldigvis er de fleste mobiltelefonbånd let at fastgøre til din telefon.

Trin 1

Find snorhullerne på din mobiltelefon. De fleste telefoner, med undtagelse af nogle smartphones, har et sæt med to små huller placeret på en kant eller et hjørne af telefonen. Hullerne er normalt placeret øverst på telefonen til den ene eller den anden side og er inkluderet med det specifikke formål at fastgøre telefonen til en snor eller anden rem.

Trin 2

Vælg en snorestrop med sløjfer, der er tynde nok til at passe gennem hullerne på din mobiltelefon. Nogle mobiltelefoner inkluderer en lanyard håndledsrem i kassen, når du køber din nye telefon. Et digitalt kamerabånd fungerer også godt. Du kan endda købe mobiltelefonbånd i en række unikke designs. Bare vær sikker på, at enden af ​​remmen, der går gennem snorhullet, er tynd nok, men alligevel robust nok til at holde telefonen sikkert.

Trin 3

Loop snorestroppen gennem lanyardhullerne på din mobiltelefon. Træk stroppen igennem, indtil den er tæt.

Se efter alternative måder at fastgøre en mobiltelefonsnor til en smartphone eller en telefon, der ikke har indbyggede lanyardhuller i huset. For eksempel bruger snorestropper til iPhone telefonens USB-port til fastgørelse af en snorestrop. For nogle telefoner kan du muligvis fjerne bagkabinettet og fastgøre en snor ved hjælp af højttalerhullerne, andre huller eller åbninger i ryggen eller ved at lave dine egne snorehuller. Sørg for, at kappen er robust og tyk nok til, at den ikke knækker, hvis du tilføjer snorhuller.