OS X 10.10.3 Beta 2 Tilgængelig til test

En ny betaversion af OS X Yosemite 10.10.3 er blevet udgivet af Apple. Den anden beta-bygning ankommer som 14D87h og fortsætter med at understrege den nye Photos app til Mac.


Mac-brugere, der er registreret til at deltage i OS X-udviklerprogrammet, kan finde opdateringen tilgængelig i Mac App Store Update-mekanismen eller via OS X Dev Center-webstedet. Det er muligt, at Mac-brugere i Public Beta måske finder udgivelsen tilgængelig for dem i fremtiden, men i øjeblikket ser det ud til at være en udviklerens eneste udgivelse.

Photos-appen har til formål at erstatte iPhoto som et billedstyringsværktøj til Mac-brugere. Deler meget til fælles med iOS-versionerne af Photos app, ser appen OS X Photos lign. Visuelt ud og lægger stor vægt på iCloud Photo Library, hvilket måske gør det til det afgørende element i OS X 10.10.3.

Formentlig vil OS X 10.10.3 også omfatte andre fejlrettelser og forbedringer af OS X Yosemite, selvom ingen er specifikt nævnt i udgivelsesnotaterne, der ledsager downloadingen. Nogle Mac-brugere, der kører Yosemite, er blevet generet af en kontinuerlig strøm af fejl eller problemer med OS X-udgivelsen, lige fra Wi-Fi og netværksudfordringer til bredere brugervenlighed.

Der er ingen kendt tidslinje til offentlig offentliggørelse af OS X 10.10.3. I øjeblikket er den nyeste version af Mac OS tilgængelig for offentligheden OS X 10.10.2.

Separat udviklere til iPhone, iPad, iPod touch og Apple TV kan finde iOS 8.3 beta 2 til rådighed såvel som ny version af Xcode.