iTunes får The Beatles

Apples store iTunes-meddelelse i dag var The Beatles, der sluttede sig til iTunes-familien. Dette var en af ​​de forudsigelser, der blev tilbudt i går, senere for at blive størknet af Wall Street Journal og New York Times.

Apple har lavet en tung reklamekampagne for meddelelsen, herunder en Beatles-centreret del af Apple-webstedet. Reaktion omkring internettet har været en blanding af spænding og kedsomhed, det ser ud til, at flertallet af mennesker svigtede ved meddelelsen håbede på, at iOS 4.2 skulle frigives i stedet. Dagens meddelelse udløste en priskrig af sorter, som Amazon reagerede ved at skære prisen på The Beatles Stereo Box Set 50% til $ 129.99 , som giver dig fysisk cd'er snarere end digitalt indhold.

Tilsyneladende var en del af aftalen for at få Beatles kataloget at have en stor reklame push, hvilket kunne forklare den enorme hype omkring meddelelsen. Som led i marketingkampen har Apple lavet flere Beatles og iTunes reklamer, her er en af ​​dem med den populære sang "Here Comes the Sun"

Jeg forestiller mig, at mange af disse reklamer kommer til at sende på tv i løbet af de næste par uger for yderligere at fremme The Beatles & Apple-partnerskabet.