Fordelene og ulemperne ved en mobiltelefonkontrakt

Shopping på mobiltelefoner kan være stressende, fordi du vil finde en plan eller en udbyder, der bedst passer til dine behov. Der er mange aspekter, der skal overvejes, før du vælger en mobiltelefonudbyder. Den første ting at undersøge er fordelene ved ulemper ved at afregne en telefonkontrakt i stedet for at købe løn undervejs eller måned til måned regninger.

Protokoller og data

Når du underskriver en kontrakt med et mobiltelefonfirma, har du en bestemt grænse for tekster og minutter, du kan bruge hver måned. Alle tekster eller minutter, du bruger over grænsen, debiteres ekstra for din regning. En fordel ved at have en kontrakt er, at du betaler et fast beløb for denne grænse for tekster i stedet for en svingende sats, der opkræver dig pr. Minut eller tekst, der bruges, som det sker i en pay-as-you-go-plan. De fleste planer giver dig også mulighed for at vælge en ubegrænset mulighed. Hvis du har en bestemt grænse, og du går over antallet, kan det gøre din regning ret høj.

Telefoner

De mange forskellige telefoner, der ledsager mobiltelefonkontrakter, er de nyeste modeller og er ofte det bedste udvalg af telefoner. Med en telefonkontrakt finder du billige telefoner at købe, nogle gange endda gratis. Når du fornyer din kontrakt, får du muligvis også rabat på en ny mobiltelefon. Hvis du køber en mobiltelefon uden kontrakt, kan det koste hundreder af dollars, især for de nyeste modeller.

Internet

Internetadgang kræves for at køre en række funktioner på mobiltelefoner i dag. For eksempel skal du bruge internettet for at få adgang til e-mail eller sociale netværkssider. En mobil kontrakt inkluderer ofte ubegrænsede data, så du ikke bliver opkrævet pr. Overført MB. Uden en kontrakt kan det koste ekstra eller høje priser for data, der overføres.

Kontrakt

En af de største ulemper ved en mobiltelefonkontrakt er, at du er låst inde i en kontrakt, du skal betale for uden at vide, hvad du kan forvente af virksomheden. Hvis du oplever dårlig kundeservice eller dækning, kan du måske skifte udbyder, kan du ikke gøre dette uden at betale et stort afbestillingsgebyr. Med måned-til-måned eller pay-as-you-go planer er du ikke forpligtet til nogen udbyder.