Sådan oprettes et websteds tantes websted

Er du den, som alle dine venner henvender sig til, når de har et problem? Hvis du kan lide at lytte og hjælpe med at løse problemer, som folk har, kan du oprette et Agony Tante-websted. Med nogle færdigheder til design af websteder og dine evner til problemløsning kan du blive den næste Agony Tante online.

Trin 1

Opret en persona til dit Agony Tante-websted. Dette kunne være en sammensat person som "tante Marge, rådgivningsdamen" eller dit eget navn og din personlighed. Dette er kvinden, der vil give råd til alle de elskede, forvirrede eller urolige mennesker, der kommer til dit websted. At have et fotografi, du kan bruge til denne Agony Tante persona, er ideel, da det vil gøre folk mere villige til at spilde deres hemmeligheder til dig.

Trin 2

Betal for webhosting med vedhæftet e-mail-tjeneste og et domænenavn. Medtag nøgleord som rådgivning, hjælp til problemer eller svar i domænenavnet og titlen på hjemmesiden. Betal for eller design et layout og grafik til Agony Tante-webstedet, der giver plads til dit fotografi og masser af tekst. Sørg for at have en klar navigationsmenu, der bringer besøgende til de andre sider på dit websted.

Trin 3

Opfordre folk til at skrive til dig med deres problemer om forhold, familie, liv, etikette eller ethvert andet emne ved at placere et kontaktlink lige øverst på hjemmesiden på dit websted. Tilby din hjælp til at løse deres problemer gratis. Når du opbygger et følgende, kan du muligvis opkræve et mindre gebyr for nogle tjenester, men det fungerer sandsynligvis ikke i starten. Angiv også typen af ​​problemer, du tilbyder hjælp med, på forsiden.

Trin 4

Inkluder sider på dit Agony Tante-websted, der tilbyder gratis rådgivning om visse problemer. Det er en god ide at have en separat side til hver type problem: dating, ægteskab, økonomi, karriere, etikette osv. Når du hjælper specifikke mennesker med deres problemer via e-mail, skal du bede om tilladelse til at genudskrive spørgsmålet og svaret på dit websted . Dette vil skabe øjeblikkeligt indhold til dine sider.

Opret en side på Agony Tante-webstedet til udtalelser fra folk, som du har hjulpet. Dette vil ikke kun hjælpe andre mennesker til at føle sig mere sikre på, at du er i stand til at tilbyde gode råd, men vil hjælpe med at øge rækkevidden af ​​anbefalinger og mund-til-mund-reklame. Det vil sige, at flere mennesker vil fortælle deres venner om det råd, du gav dem. For at gøre dit Agony Tante-websted vellykket, har du brug for en jævn strøm af mennesker, der søger hjælp til mange forskellige typer problemer.