Sådan fejlfindes et Logitech Y-RAJ56A-tastatur

Y-RAJ56A er et trådløst computertastatur designet af Logitech. I modsætning til et almindeligt tastatur, der opretter forbindelse til din computer via et USB-kabel og fungerer automatisk, bliver du nødt til at foretage visse forberedelser på din computer for at kunne bruge denne enhed med succes. Hvis der opstår problemer, kan det hjælpe med at komme til roden til ethvert problem, du støder på, hvis du sørger for, at alle disse komponenter er konfigureret korrekt.

Trin 1

Træk din Y-RAJ56A-tastaturets trådløse sender ud, og sæt den i igen. Den trådløse sender (enheden, der modtager signaler fra dit tastatur og overfører dem til din computer), tilsluttes en USB-port på computerens kabinet. Fjern den fra porten, og sæt den derefter i igen. Dette nulstiller enheden og sikrer også, at du har indsat senderen korrekt.

Trin 2

Udskift batterierne til dit Y-RAJ56A-tastatur. Da Y-RAJ56A er trådløs, skal der indsættes en række AA-batterier i batterirummet i bunden af ​​enheden. Hvis batterierne er opbrugt, holder tastaturet op med at reagere. Udskift dine gamle batterier med friske, og prøv at bruge dit tastatur igen.

Flyt din Y-RAJ56A så tæt på din computer som muligt. Trådløse tastaturer har ikke uendelig stor rækkevidde, og når du bevæger dig længere og længere væk fra din computer, stopper Y-RAJ56A muligvis ikke med at reagere helt. Bliv inden for få meter fra din computer, mens du bruger din Y-RAJ56A for at få de bedste resultater.