Flying? Brug trådløst trådløst, når iPhone-flytilstand er aktiveret

Er du en rejsende og flyver på et fly med din iPhone? Så er dette tip til dig!

Du kan selektivt aktivere WiFi-adgang, mens din iPhone er i flytilstand, hvilket betyder at du kan bruge en trådløs internetforbindelse uden at selve mobiltelefonen tændes.

Dette er virkelig praktisk, da mange flyvninger begynder at have inflight trådløs adgang, men i en stor del af verden er cellulær brug på fly forbudt. Det er her, hvor dette tip kommer ind, du kan slukke for dit iPhone-mobilmodem, men aktivere wi-fi, hvorved du kan bruge flyvemaskinens wi-fi-service, men uden at bruge mobiltelefonens kapacitet. Lyder godt? Hvis du er en rejsende, gør det selvfølgelig!


Her er hvordan dette dejlige lille trick virker:

Aktivér funktionen i Indstillinger-app for iOS som sådan: Tryk let på flytilstand for at aktivere det som normalt, og tryk derefter på Wi-Fi-tilstand for at aktivere det. Tryk derefter på for at deltage i det trådløse netværk.

Du vil være på et wi-fi-netværk, mens AirPlane stadig opretholder sin evne til at forhindre, at mobiltjenesten aktiveres.

Du kan også tænde AirPlane-tilstand fra Control Center først, og derefter fra Control Center skifte "Wi-Fi" -knappen, så den også er aktiveret. Så længe det lille flyikon er i din iPhone øverste bjælke, vil du vide, at flytilstand er aktiveret.

Kontroller altid med en flyveleder, før du forsøger dette, for blot at være sikker på at du overholder dit luftfartsselskab og deres flyveregler, er hvert flyselskab anderledes.

Du kan faktisk bruge denne wi-fi med flytrick på enhver iPhone eller iPad, der er mobilaktiveret, og hvis du vil, kan du tænde Bluetooth med flytilstand også aktiveret.

Denne combo fungerer på næsten alle iPhone, der har AirPlane-tilstand, så selvom du er på en ældre iOS, skal det fungere fint.

Denne cool tip ide kommer fra FinerThingsInIPhone, men hvis du nogensinde har fløjet på et fly med wi-fi på internettet, ved du det er nyttigt at næsten alle derude. God fornøjelse.