Sådan lærer du dig selv Computer Aided Drawing

Hvis du allerede ved, hvordan man laver tegning ved hjælp af blyanter og ingeniørregler, og du nu vil lære at bruge CAD-softwareprogrammer (Computer Aided Drafting), kan du finde denne opgave lettere end forventet. Hvad CAD-programmer som AutoCAD og TurboCAD (blandt andre) har opnået, er at eliminere meget af den tegning, der forekommer i håndgengivne tegninger, men det grundlæggende er det samme. Hvis du ikke ved noget om udarbejdelse, kan du stadig lære dig selv denne færdighed ved hjælp af mange online tutorial-programmer.

Trin 1

Køb et velkendt CAD-softwareprogram, såsom AutoCad eller TurboCad. Selvom disse titler på ingen måde er billige, understøttes de af mange fremragende og gratis tutorial-programmer og websteder. Du vil være i stand til at finde mere gratis hjælp og lektioner om brugen af ​​disse programmer, end du vil finde mindre kendte eller billige CAD-titler. Hvis du er seriøs med at lære CAD-udarbejdelse, er din investering i et godt program med alle funktioner det værd. Hvis du håber at finde beskæftigelse som CAD-kunstner i fremtiden, er det højst sandsynligt, at din arbejdsgiver vil bruge disse store programmer.

Trin 2

Installer CAD-programmet på din computer, og åbn det. De fleste CAD-titler har prøve- eller demonstrationsprojekter, der hjælper dig med at lære, hvordan du bruger softwaren. Tinker med programmet, og find ud af, hvor intuitiv du kan være (eller ikke) ved brug af CAD-tegneværktøjer. Åbn og luk forskellige skærme, og prøv forskellige værktøjer på værktøjslinjen. At blive lidt fortrolig med værktøjerne og ordforrådet er nyttigt, inden du går til det næste logiske trin.

Trin 3

Find gode startprogrammer på begynderniveau online. Mange tilgængelige gratis tutorials hjælper dig med at forstå, hvordan du bevæger dig gennem populære CAD-programmer, såsom AutoCAD og TurboCAD. Alle disse programmer antager dog, at du har en vis baggrund i udarbejdelsen. Betalte tutorials er også tilgængelige til rimelige priser.

Trin 4

Køb en instruktionsbog ("Teach Yourself ---") om emnet fra en lokal boghandel eller online. Se efter bøger, der indeholder aktivt indhold, såsom dvd'er og eksempler, du kan arbejde med. Køb en af ​​de forskellige "For Dummies" -titler om CAD-emnet, der kan hjælpe dig med at komme dig gennem hårdere emner i andre "Teach Yoursef" -bøger. "For Dummies" -serien af ​​bøger er virkelig meget gode til at undervise i et emne fra et ekstremt grundlæggende niveau, hvis det er den slags hjælp, du har brug for.

Trin 5

Overvej at tilmelde dig en voksenuddannelse, junior college eller online universitetskursus om emnet CAD. Gebyrer og materialer til nogle af disse klasser er normalt meget rimelige og inden for budgetterne. Hvis du lærer bedst med en "live" lærer i lokalet eller med rigtige læringspartnere, kan dette være den hurtigste og mest effektive måde at lære CAD på i modsætning til selvinstruktion.

Trin 6

Undersøg handelsfærdigheder og tjenester til CAD-instruktioner fra en lokal vejleder. Placer en annonce i din lokale avis eller Craigslist, og tilbyd at bytte tjenester til lektioner om brug af CAD. Se ikke efter byttehandler som denne, før du har noget CAD-ordforråd eller forståelse under dit bælte: en vejleder skal ikke ”starte fra bunden” med dig.

Arbejd med din instruktion dagligt i generøse tidssegmenter på en time eller mere om dagen. Mest selvinstruktion er kun effektiv gennem gentagelse og brug. Ligesom at lære at spille klaver lærer du ikke materialet eller teknikkerne, hvis du ikke praktiserer CAD dagligt.