Sluk for iPhone-kameraudløserens lydeffekt for at tage billeder Silenty

Som vi alle ved, når et foto er taget med iPhone-kameraet, følger en lille lukkerlyd med billedets snapping. Den lydeffekt er al software, og så selv om du måske regner med at der er en simpel indstilling, skifter du til at skifte den lydeffekt ud, ja, du kan blive skuffet over at lære, at det bare ikke er sådan en indstilling.

Men ikke for at bekymre dig, du kan tage billeder med iPhone-kameraet i stilhed uden at høre den lukkerlydeffekt, når du snap et billede. Der er et par tricks til at tage tavse billeder med iPhone kamera, lad os lære hver:

Sådan tager du et lydløst billede med iPhone Mute Switch

For at snappe et billede i stilhed skal du trykke på den mute switch på siden af ​​iPhone'en, inden du tager billeder. Når du har aktiveret lydløs, er det nødvendigt, hvis du vil slå lyden fra kameraet.

Ja, tro det eller ej, det er den primære måde at nemt deaktivere lukkerlydeffekten på. Dette er også den eneste måde at stille et skærmbillede i iOS.

Sluk lukkeren lydeffekten med et sangtrick

En anden metode er blevet opdaget, der virker sammen med iOS 11, iOS 7, iOS 8, iOS 9 og nyere, og afhænger ikke af Mute-kontakten. Det er en løsning, der indebærer at spille en sang ... Sådan fungerer det:

  1. Åbn musikappen og start med at afspille en sang, det betyder ikke noget hvilket
  2. Brug nu lydstyrkeknapperne på siden af ​​iPhone og drej sangvolumen helt ned til ingenting
  3. Brug nu kameraapplikationen som normalt, som nu tager billeder helt stille.

Det er korrekt, ved at tage lydstyrken til 0 i Music app, vil kameraet tage billeder lydløst på iPhone.

De andre metoder til at tage tavse billeder på iPhone kamera? De er lidt mere komplekse, men det gennemgår dem alligevel.

Andre stilige lukkemetoder kræver en jailbreak

Der er et par andre måder at deaktivere kameralydet på, men i øjeblikket kræver de en jailbreak for at kunne bruge. Da ikke alle iPhones er i stand til at være jailbroken, og ikke alle ønsker at jailbreak alligevel, er dette ikke nødvendigt den mest levedygtige mulighed for alle. Når det er sagt, er der flere nemme at installere apps, der er tilgængelige via Cydia, som giver dig mulighed for at slukke lukkerlyden, og du kan også manuelt deaktivere lyden selv ved at omdøbe den egentlige lydeffektfil, der findes i iOS-filsystemet.

Mute lyden med en jailbreak App

"Silent Photo Chill" er på Cydia og vil dempe både kameralukeren og skærmbilledlydeffekten. Det gør også SnapTap, som også har evnen til at tage billeder med lydstyrkeknapperne, før Apple implementerede lignende funktioner i iOS 5. Disse apps vil også give mulighed for at dempe skærmens lyd i iOS.

Deaktivering af lukkertid ved at omdøbe lydeffektfilen

Dette er ret nemt, men du skal enten have en jailbroken enhed med SSH åben eller en app som iFile eller iExplorer med komfortniveauet for tweaking kerne systemfiler, der kunne få utilsigtede konsekvenser.

Udsted denne kommando, efter at du har brugt SSH til at oprette forbindelse til iPhone, det vil omdøbe lukkeren lydeffekten og dermed forhindre det i at lyde overhovedet:
mv /System/Library/Audio/UISounds/photoShutter.caf /System/Library/Audio/UISounds/photoShutter-off.caf

De, der er bekendt med at tilpasse forskellige systemlyde i OS X, synes at være meget ens, og du kan faktisk ændre lukkerlydeffekten ved blot at erstatte photoShutter.caf lydeffekten med en anden lyd. Det eneste krav er, at det er kort og gemt med samme navn og filtype.

Dette kan fortrydes ved at udstede følgende kommando, som bare omdøber filen tilbage til dens standard:
mv /System/Library/Audio/UISounds/photoShutter-off.caf /System/Library/Audio/UISounds/photoShutter.caf

Måske lettere, med iFile eller en anden lignende filsystemapp, navigere til:

/System/Library/Audio/UISounds/

Tryk så på 'photoShutter.caf' og omdøb det til noget andet.

Lukkerlyd skifter i fremtidige iOS versioner?

Skønt det er næppe en chance for at slå tænd / sluk-knappen til og fra, synes det stadig som om vi skal have mulighed for at kunne skifte kameraet og skærmbilledlydeffekten til og fra direkte i lydindstillinger, ligesom der er på Mac med OS X. Måske i en fremtidig iOS-version får vi en sådan mulighed.

Tak til Pat for tip ideen