Sådan tilføjes mere diskplads til en bærbar computer

Mængden af ​​diskplads på en computer er mængden af ​​plads til filer, videoer, billeder og hvad du ellers kan gemme på din computer. Når din harddisk nærmer sig grænsen for diskplads, kan din computer muligvis køre langsommere og muligvis ikke installere nye programmer. Der er et par enkle ting, du kan gøre for at øge din diskplads.

Trin 1

Slet unødvendige personlige filer på din bærbare computer. Videoer, dokumenter og musik, som du ikke længere bruger, spiser muligvis plads på din computer. Scan gennem dine harddiske, og slet det, du ikke bruger.

Trin 2

Åbn kontrolpanelet under menuen "Start", og vælg "Tilføj / fjern programmer." Rul gennem listen over programmer, og fjern de programmer, du ikke ofte bruger.

Trin 3

Kør diskoprydning og diskdefragmentering. Disse programmer sletter midlertidige internetfiler og ubrugte programmer for at tilføje plads til din bærbare computer.

Trin 4

Tilslut en ekstern harddisk. Disse USB-harddiske kan bruges til at gemme dine billeder, videoer og andre filer, som du ikke har brug for konstant adgang til. Kopier disse filer til din harddisk, og slet dem fra din computer.

Opgrader din bærbare harddisk. Tag det til din lokale computerbutik, og fortæl dem, at du er klar til en opgradering. Vær advaret: opgraderingen vil være dyr.