OS X 10.11.1 Offentlig Beta 1 Udgivet til Mac

Apple har udgivet den første Public Beta build af OS X El Capitan 10.11.1 til Mac-brugere, der er indskrevet i OS X Public Beta testprogrammet. Den første offentlige beta kommer ca. en uge efter, at den første udvikler beta af 10.11.1 blev udgivet, men bygningerne synes at være den samme 15B17c.


Udgivelsesnotater, der ledsager OS X 10.11.1 Public Beta 1-tilbudet, siger, at opdateringen har til formål at forbedre stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheden på Mac'en, formodentlig at inkludere fejlrettelser og forbedringer.

Opdateringen vejer omkring 1 GB og er tilgængelig fra fanen Opdateringer i Mac App Store. Som normalt ved installation af en softwareopdatering kræves en genstart.

For øjeblikket ser det ud til, at den primære synlige forskel, der er bragt med de tidlige beta-bygger af OS X 10.11.1, er inkluderingen af ​​en række nye emoji-tegn og ikoner, herunder en taco, en burrito, et ansigt, der opkaster dollarskilt, en øjenrullende ansigt, en enhjørning, den selvfølgelig vigtige Star Trek inspirerede Live Long og Prosper salute, og hvad der sikkert er populært, en fingerfinger gestus.

Disse interessante nye Emoji-ikoner kan indkaldes fra det hurtige Emoji-tastatur i OS X, og er også en del af iOS 9.1, hvor de er inkluderet i det generelle Emoji-tastatur.

Enhver Mac-bruger kan tilmelde sig for at deltage i OS X Public Beta-programmet ved at gå til beta.apple.com og tilmelde sig. Betasoftwaren er generelt mindre stabil end den endelige offentlige opbygning af systemsoftware, og det anbefales derfor generelt ikke til den primære brugers primære maskine.

For dem der undrer sig, er OS X El Capitan, udgav som OS X 10.11, sat til at blive udgivet til offentligheden den 30. september som en gratis download. Den seneste stabile opbygning af OS X til rådighed for offentligheden er OS X Yosemite 10.10.5, selvom Mac-brugere i de forskellige beta-testprogrammer også kan downloade OS X El Capitan GM-kandidatbygningen lige nu via Mac Developer Center eller via det offentlige beta program.