Sådan kopieres Karaoke-diske

Karaoke-diske er sjove at bruge til sang og underholdning. De kan koste alt fra $ 7 til $ 15 dollars hver, og det er altid en god ide at lave en sikkerhedskopi. Ikke alle computer-cd-brændere kan fremstille en nøjagtig kopi af karaoke-diske. CD-brænderen skal kunne læse og skrive data fra underkanaler. I karaoke-diske er delkanaldelen, hvor grafiske data for en CDG skrives. Den eneste måde at vide, om din cd-brænder kan optage det, er at se i producentens manual eller undersøge noget om din cd-brænder. Hvis din CD-optager er i stand til at kopiere underkanaldata, kan du prøve nedenstående trin for at kopiere en af ​​dine CDG'er.

Trin 1

Placer cd'en i din computers cd-brænder. Hvis det begynder at afspille cd'en, skal du trykke på "Stop" -knappen på skærmen og gå ud af din computers musikafspiller. Klik på "Start", klik på pil ned i slutningen af ​​rullemenuen, rul ned og vælg "Denne computer." Højreklik på det brevdrev, som din karaoke-cd er i. Klik på "Udforsk" i rullemenuen. I det næste vindue skal du markere alle elementerne. Højreklik med din pilemarkør i det fremhævede område, og klik på "Kopi" i det næste rullemenu.

Trin 2

Minimer alle de åbne vinduer, og højreklik i et tomt område på skrivebordet. I rullemenuen skal du højreklikke på "Ny" og i det næste rullemenu klikke på "Mappe". Dette opretter en ny mappe på dit skrivebord. Navngiv mappen med titlen på din karaoke-disk, du kopierer. Klik på mappen. Dette åbner mappen. Højreklik, og klik på "Indsæt" i rullemenuen. Dette kopierer alle dine karaoke-filer til den pågældende mappe. Brug dit cd-brænderinstallerede program til at brænde filerne på cd'en. Hvis dette ikke virker, se trin 3.

Gå på en søgemaskine på Internettet, skriv søgefeltet "Audio Grabber" download og installer dette gratis program. Dette program fremstiller en nøjagtig kopi af det, der er på den disk, du prøver at kopiere fra. Det kopierer alt, hvad der er på disken, selvom der er skjulte filer eller karaoke Word-filer. Det er let at bruge. Sæt den karaoke-cd, du vil kopiere, i cd-brænderen, og klik på håndikonet for at starte programmet. Klik på "CD" i værktøjslinjens område. Klik på "Grab CDG Tracks" i det næste rullemenu. I det næste rullemenu skal du klikke på "Grab to .cdg + wave". Dette indlæser karaoke-filerne i din harddisks midlertidige hukommelse. Når alle karaoke-filer er indlæst, skal du fjerne din karaoke-cd og sætte din tomme cd i. Programmet optager og installerer karaoke-grafikfilerne på disken.