Sådan overføres iTunes fra din computer til en iPhone

Din iPhone er ikke bare en enhed, der bruges til at foretage og modtage opkald. Du kan også bruge din iPhone til at surfe på nettet, se videoer og lytte til iTunes-musik. Du kan opleve, at musik, der er gemt i din iTunes-mappe, ikke overføres til iPhone, når du synkroniserer enheden med iTunes-softwaren. Dette problem skyldes de iPhone-indstillinger, der er gemt på telefonen. Ændring af disse indstillinger giver dig mulighed for manuelt at overføre enhver iTunes-musik til din iPhone.

Åbn iTunes. Tilslut USB-kablet, der fulgte med iPhone, til iPhone, og sæt enheden i en USB-port på din computer. Når iTunes genkender telefonen, viser programmet iPhone i kategorien "Enheder".

Klik på fanen "Oversigt" øverst i det midterste iTunes-vindue. Talrige indstillinger vises i bunden af ​​det samme midtervindue.

Vælg "Manuelt styr musik og videoer" nederst i midtervinduet, og klik på "Anvend" under de anførte indstillinger for at gemme iPhone-indstillingerne.

Vælg "Musik" under "Bibliotek", der findes i venstre side af programmet for at hente al iTunes-musik, der er gemt på din computer.

Fremhæv al den iTunes-musik, du vil lægge på iPhone, og træk disse filer over til den telefon, der er angivet under "Enheder". ITunes-musikken overføres til din iPhone.