Sådan sender du en fax til Australien fra USA

Faxmaskiner sender hurtigt kopier af dokumenter til en modtager. Når du faxer dokumenter til et fremmed land, skal numrene indeholde udgangskaldekoden for USA, koden for det fremmede land og faxmodtagerens nummer. Du kan sende en fax til Australien fra en faxmaskine, hvis din telefonlinje har en international opkaldsplan.

Forbered et forsideark. De krævede oplysninger på dette ark inkluderer dit navn, dit faxnummer, dit telefonnummer og antallet af sider, du faxer. Du skal også indtaste navnet på din kontakt samt din kontakts telefon- og faxnumre. Tekstbehandlingsprogrammer, såsom Microsoft Word, inkluderer en skabelon, som du kan udfylde og udskrive.

Læg forsidearket oven på de dokumenter, du sender.

Indsæt forsidearket og dokumenterne i den korrekte plads i din faxmaskine. Normalt skal papirerne placeres med forsiden nedad i åbningen. Det er bedst at henvise til diagrammer på din faxmaskine eller i din faxmanual for specifikke instruktioner.

Tryk på højttalerknappen, eller løft håndsættet. Når du hører ringetonen, skal du ringe til følgende numre: 011 - udgangsnummeret for USA, 61 - landekoden for Australien og bykoden og det ottecifrede telefonnummer til din kontaktperson (for eksempel 8 for Adelaide og derefter 3333 3533). Det komplette faxnummer kan se sådan ud: 011 61 8 3333 3533.

Vent på et ringesignal. Når din faxmaskine har forbindelse til din kontakts faxmaskine, vil du høre en høj lyd. Tryk på knappen "Start" på maskinen for at faxe dokumenterne.

Vent på, at maskinen er færdig med opgaven. Maskinen afbryder forbindelsen, når den har faxet alle siderne.