Aktivér et emoji og specialtegnemenuelement til hurtig adgang i Mac OS X

Emoji-ikoner er meget sjove, og specialtegn kan være yderst nyttige, men den standard måde at åbne karaktervisningspanelet på er ikke den glateste i verden. Heldigvis har OS X en fremragende bundlinje med menulinje, som kan aktiveres for at give ekstremt hurtig emoji- og tegnadgang, så du næsten kan kalde det specielle tegnpanel helt bogstaveligt hvor som helst på Mac og fra alle apps.

Aktivering og brug af emoji og tegnpanelets menulinjeelement

  • Træk ned Apple-menuen og gå til Systemindstillinger, og klik derefter på "Tastatur"
  • Under fanen "Tastatur" skal du markere afkrydsningsfeltet sammen med "Vis tastatur og tegnvisninger i menulinjen" (bemærk: du skal muligvis tjekke boksen et par gange for at få menulinjen til at vise, det er nok en fejl)

Nu, hvor tegnmenuen er aktiveret, kan du finde den i OS X-menulinjen, det ser ud som en lille ikoniseret version af selve tegnebilledet.

  • Træk menuen Karakter ned og vælg "Vis tegnvisning"

Nu kan du nyde din emoji fra hvor som helst, enten sende den ud til folk eller finde ud af, hvad i verden en del af det skal betyde i første omgang. Hvis du er ny på hele emoticon-ting, er du helt sikkert ikke alene og føler dig ikke dårlig, hvis du ikke har en anelse om, hvad nogle af dem er beregnet til at foreslå eller hvad deres formål er, fordi du kan se en grundlæggende Definition fra tegnpanelet ved at fremhæve nogen af ​​ikonerne.

Denne specialtegnemenu giver også hurtigst mulig adgang til andre tegn, lige fra valutasymboler, parentes, pile, tegnsætning, piktogrammer, kugler og stjerner, matematiske symboler, bogstavlige symboler og endda det latinske alfabet. Alt, der ofte bruges, vises i panelet "Nyligt brugt" sidepanel, hvilket gør det nemt at huske de mere aktive tegn og ikoner.

Videoen nedenfor viser hvordan man aktiverer tegnmenuen i OS X og derefter hvordan man bruger den til hurtig emoji-adgang, som du kan se, det er ret simpelt.

De fleste af de mere generiske specialtegn vil være kompatible på tværs af platforme, men det er bedst at ikke stole på en anden part (især Windows-modtagere), der kan se dem som det er, og husk at emoji-ikoner, der sendes til og fra Mac'er eller til en iOS-enhed, vil Kun læses, hvis de er på en version, der understøtter tegnene (OS X Lion eller senere og iOS 5 eller nyere). Ligesom tegnene skal åbnes i OS X gennem en indirekte menu, skal emoji tegntastaturet være aktiveret i iOS, så ikonerne kan sendes tilbage fra en iPhone, iPad eller iPod touch.

Emoji på Mac har eksisteret fra OS X Lion videre og nye tegn blev tilføjet til OS X Mountain Lion sammen med dem, der blev tilføjet til iOS 6. Hver yderligere iOS og OS X-udgivelse vil sandsynligvis også medbringe flere tegn.

Denne fantastiske lille tip kom til os fra @TomREdwards på Twitter, glem ikke at følge @OSXDaily derovre også!