Spil der følger med dansemåtten til Wii

At få en dansemåtte til dit Nintendo Wii-spilsystem tilføjer en anden dimension af spil og nye muligheder for de spil, du kan bruge. Ud over de aktive trænings- og sportsimuleringer, kan du spille ved hjælp af Wii-controlleren og Wii-balancebrættet, vil du også kunne spille "Dance Dance Revolution" -stilte dansespil.

DDR hotteste fest

Konami, firmaet bag den originale "Dance Dance Revolution", designet "DDR Hottest Party" -spillet specielt til brug sammen med Wii-dansepuden. Spillet inkluderer musikvalg fra pophits fra de sidste 40 år. Spillet giver mulighed for op til fire personers multiplayer og fungerer med Wii-fjernbetjeningen og nunchuk-controllerne.

Flere opgraderede versioner af "DDR Hottest Party" er tilgængelige. "DDR Hottest Party 2" tilbyder forbedrede muligheder og indstillinger til at rumme både nye og erfarne spillere. Den indeholder også nye sange og både online og offline support til tekniske problemer.

"DDR Hottest Party 3" har sange og nye tilstande ud over hvad "Hottest Party 2" tilbyder, inklusive en Story-tilstand og en Kids-tilstand. Konami udvidede også multiplayer-mulighederne, så flere spillere end nogensinde kan deltage. Spillet er også kompatibelt med Wii-balancebrættet, så spillerne kan bruge spillet som et træningsværktøj som en del af deres Wii Fit-program.

DDR Disney Grooves

Spillet "DDR Disney Grooves" inkorporerer Disneys verden i det traditionelle "DDR" -spil. "Disney Grooves" inkluderer et væld af Disney-figurer og 40 Disney-sange. Det er mere rettet mod yngre spillere end andre versioner af "DDR-spil" eller til dystige Disney-fans.

Gå ud

Walk It Out fra Nintendo er en anden slags spil til Wii dance pad. I stedet for at blive modelleret efter "DDR" flytter "Walk It Out-spillet", der er kompatibelt med både Wii Balance Board og Wii Dance Pad, dig gennem en hel spilverden til populærmusiks rytme. Spillet indeholder mere end 100 sange, og landskabet bliver mere detaljeret og kompliceret, når du bevæger dig længere ind i det. Spillet er designet til at være fitnessorienteret som Wii Fit og giver dig mulighed for at kortlægge dine fremskridt gennem forbrændte kalorier, tilbagelagt afstand og taget skridt.