Sådan bruges DSL med MagicJack

Hvis du ikke vil betale et stort månedligt gebyr for en hjemmebaseret telefonlinje, kan du bruge en MagicJack-adapter sammen med din computer. MagicJack er en enhed, der er mindre end en pakke tyggegummi og fungerer ud fra din DSL- eller kabelinternetforbindelse. Fordi du ikke har forbindelse til nogen fastnettjeneste eller betaler en månedlig regning, kan du foretage telefonopkald til hvor som helst i landet uden at bekymre dig om at gå over dine minutter eller blive ramt med ekstra langdistanceafgifter.

Trin 1

Sådan bruges DSL med MagicJack

Tilslut Ethernet-kablet til en af ​​Out-porte på DSL-modemet. Sæt den anden ende af kablet i Ethernet-porten på computeren.

Trin 2

Sådan bruges DSL med MagicJack

Sæt MagicJack-enheden i en hvilken som helst USB-port på din computer. Du kan købe enheden fra de fleste elektroniske butikker eller direkte via MagicJack-webstedet.

Trin 3

Hvis du ikke vil betale et stort månedligt gebyr for en hjemmebaseret telefonlinje, kan du bruge en MagicJack-adapter sammen med din computer. MagicJack er en enhed, der er mindre end en pakke tyggegummi og fungerer ud fra din DSL- eller kabelinternetforbindelse. Fordi du ikke har forbindelse til nogen fastnettjeneste eller betaler en månedlig regning, ...

Sæt telefonkablet i stikket på MagicJack-enheden. Tilslut den anden ende af kablet til Line-In-porten på telefonen.

Trin 4

DSL internet, Magicjack, telefonlinje

Tænd computeren og DSL-modemet. Du skal have begge tændt for at foretage telefonopkald.

Sådan bruges DSL med MagicJack

Ring til et hvilket som helst nummer i USA og Canada.