Hvordan man laver en tohovedet sirup på Viva Pinata

En af de sejeste facetter af Viva Pinata til Xbox 360 er evnen til at lave hemmelige "mutante" Pinatas, der har interessante funktioner. En sådan mutant Pinata er den tohovedede sirup, der ser ud som en almindelig sirup, men med to hoveder! At lave en involverer kun et par trin, men timing er afgørende, og du bliver muligvis nødt til at prøve det et par gange, før du får det rigtigt.

Tiltræk to sirupe i din have. Sirupenter er tiltrukket af stort set ethvert lille pattedyr, så de begynder at dukke op ret ofte efter den tredje times gameplay.

Byg et redehus til Sirupents, og få de to romantikker. Når du har gennemført det romantiske minispil, produceres der et æg.

Se æg meget nøje. Før klækning gør det et stort spring. Når Sirupent æg er i dette hoppes bue, skal du slå det med din skovl. Når ægget klækkes, har du en tohovedet sirup.

Tips

Hvis du vil have en sirupent med fire hoveder, skal du gentage ovenstående proces, men har to tohovedede Sirupents-romantik i stedet for almindelige. Hvis du rammer ægget på det rigtige tidspunkt, har du en firehovedet sirup.