Sådan får du en pc-mikrofon til at lyde bedre

PC-mikrofoner er iboende billige. De er ikke lavet til optagelse af en rockkoncert, kun til at fange din stemme til minimal afspilning, som en del af et Voice over Internet Protocol (VoIP) -system eller til software, der tager stemmekommandoer. Selv med en specielt billig computermikrofon kan du bruge nogle standardoptagelsesteknikker til at forbedre lyden. Selvfølgelig hjælper det også lidt, hvis du bruger en mikrofon af højere kvalitet med din computer.

Trin 1

Installer et bedre lydkort, hvis det er muligt, da et kort af højere kvalitet kan gøre en stor forskel. Åbn computerkassen, og fjern det gamle lydkort. Indsæt et nyt kort. Luk sagen, genstart computeren og peg Windows på driverne, når du bliver bedt om det. Sæt mikrofonen i mikrofonindgangsstikket på dit nye kort.

Trin 2

Rør ikke ved mikrofonen. Find et stativ, hvor du kan indstille mikrofonen, og hold den ikke med hånden, da det sandsynligvis vil tilføje ekstra lyde til din optagelse.

Trin 3

Brug en skærm. Køb en forrude, og sæt den op foran mikrofonen. Forruder forhindrer noget af spytten og popperne i at komme igennem.

Placer mikrofonen noget tæt på, hvor du skal tale. Din mund bør ikke være så tæt, at dine læber måske rører ved mikrofonen, men hvis du taler mere end en fod væk, vil mikrofonen sandsynligvis ikke også fange din stemme.