OS X 10.10.2 Yosemite Udgivet til Mac med fejlrettelser og Wi-Fi Fix

Apple har udgivet OS X 10.10.2-softwareopdateringen til alle Mac-brugere, der kører OS X Yosemite. OS X 10.10.2 opdateringen fokuserer på fejlrettelser og sikkerhedsopdateringer og siges at hjælpe med at løse nogle af de vedvarende Wi-Fi-problemer, der har påvirket nogle Mac-brugere, der kører de nyeste versioner af OS X Yosemite, negativt.

Apple anbefaler, at alle Mac-brugere, der aktivt kører OS X Yosemite, installerer opdateringen for at forbedre stabiliteten og sikkerheden i OS X.

Download og installer OS X 10.10.2

Mac-brugere, der i øjeblikket kører OS X Yosemite, kan finde den seneste opdatering, der nu er tilgængelig fra Mac App Store, downloadstørrelsen varierer fra 400 MB til 600 MB afhængigt af, hvilken hardware der installeres på. Sørg for at sikkerhedskopiere Mac'en, før du installerer opdateringen, så i det ulige tilfælde går noget galt, kan du hurtigt rulle tilbage til en fungerende oplevelse.

  1. Sikkerhedskopier Mac med Time Machine - spring ikke over dette
  2. Gå til Apple-menuen og vælg 'App Store'
  3. Gå til afsnittet Opdateringer og download og installer softwareopdateringen OS X 10.10.2

Softwareopdateringen kræver en genstart for at fuldføre installationen.

Selv om du også kan opdatere og installere OS X 10.10.2 på en Mac, der kører en tidligere version af OS X, kan brugere, der hidtil har holdt af med OS X Yosemite opdateringen og overvejer en opgradering fra OS X Mavericks til Yosemite, måske Vent til at se, hvilke udbredte brugeroplevelser der er.

OS X Update 10.10.2 Release Notes

De udgivelsesnotater, der ledsager download af OS X 10.10.2, er som følger, fuldstændige noter vil blive sendt som de bliver tilgængelige:

* Løser et problem, der kan få Wi-Fi til at afbryde forbindelsen

* Løser et problem, der kan få websider til at indlæse langsomt

* Løser et problem, der forårsager spotlight at indlæse eksternt email indhold

* Forbedrer lyd- og videosynkronisering, når du bruger Bluetooth-hovedtelefoner

* Tilføjer en evne til at gennemse iCloud Drive i Time Machine

* Forbedrer VoiceOver-ydeevnen og stopper et problem, hvor VoiceOver kan ekko tegn på websider

* Adresser et problem, der kan få inputmetoden til at skifte sprog uventet godt, det er en underlig en

* Forbedrer stabilitet og sikkerhed i Safari webbrowseren

Hvis du bemærker noget nyt eller anderledes i OS X 10.10.2, hvad enten det er forbedringer eller problemer, så lad os det vide i kommentarerne!

Separat har Apple også udgivet iOS 8.1.3 til iPhone, iPad og iPod touch-brugere, som indeholder forskellige fejlrettelser og forbedringer. Mac-brugere, der kører OS X Mavericks og Mountain Lion, finder også sikkerhedsopdatering 2015-001 og en Safari-opdatering. Disse softwareopdateringer anbefales også at installere for alle berettigede brugere.