Sådan designer du dit eget Pokémon-spil

Elementer, du har brug for

  • Pokemon-spil efter eget valg

  • Whack a Hack version 1.2

  • Advance Map version 1.92

  • Advance Text version 3.1.1

  • Poketronic version 0.7

  • Advance Starter version 1.4

  • YAPE (endnu en Parser / Extractor-software)

  • Personalecomputer med spilfunktioner

Pokemon-serien er populær i Nordamerika, i Europa og især i Japan. Som med ethvert populært, almindeligt spil er der flere mennesker, der altid har drømt om at designe deres egen rate i serien. Før du med succes kan tænke på at designe dit eget Pokémon-spil, er det vigtigt at forstå de forskellige mekanikker bag hvert spil, og hvad de alle har til fælles, så du kan implementere disse ideer i dit spil.

Forstå, at Pokemon ikke kun er et turbaseret rollespil. Der er mange forskellige variabler skjult bag kulisserne, der gør det meget komplekst. Der er et Pokemon-fan-site, der tilbyder et par værktøjer, der kan gøre denne proces lettere.

Download Pokemon ROM'er. Dette er kopier af spil, der er frigivet på de forskellige konsoller og kan downloades gratis. Dette er lovligt, forudsat at den ROM, du downloader, er til et spil, du allerede har købt lovligt.

Download en ROM-emulator, såsom Visual Boy Advance. Dette vil være nødvendigt for at køre din ROM.

Åbn Visual Boy Advance. Klik på "Åbn" i værktøjslinjen, og find den ROM, du downloadede. Kopier og indsæt den ved siden af ​​originalen, og giv den et andet navn. For eksempel, hvis du downloadede en fil kaldet "PokemonFireRed.gba", skal du kalde den "PokemonFireRed2.gba".

Kortlæg din verden ved hjælp af Advance Map. Du behøver heller ikke starte fra bunden; du kan bare ændre de fliser, der allerede er til stede. Spil med værktøjerne og bliv fortrolig med dem, og prøv nye ting. For eksempel kan du smide en flod i Viridian City eller få en hule til at vises i Pallet Town.

Opret en historie ved hjælp af avanceret tekst. Du behøver ikke at være en mesterfortæller, men du kan nemt ændre teksten for hvert tegn og opbygge din nye historie derfra med små eller større ændringer.

Ændr, hvordan tegn bevæger sig med PokeTronic. For eksempel: I stedet for at gå ind i hans laboratorium for at møde dig, kan du få professor Oak til at vandre rundt og møde dig i Cerulean City.

Skift start-Pokémon med Advance Starter. Hvis du bliver træt af, at startere altid er græs-, ild- og vandtyper, kan du gøre dem psykiske, sten og elektriske.

Skift den tekniske statistik ved hjælp af YAPE. Her kan du bruge websteder, såsom Serebii, til at hjælpe dig med at beregne de forskellige variabler bag Pokemon.

Tips

Forstå, at denne proces kan tage meget lang tid. Prøv ikke at arbejde for hårdt på det, ellers keder du dig måske. Husk at spare ofte, især når du foretager en stor ændring.