Stop Control Center fra Visning i spil og apps tilfældigt i iOS 7

Kontrolcenter er en af ​​de bedre funktioner, der blev introduceret til iPhone, iPad og iPod touch-posten iOS 7, men fordi den er tilgængelig med en swipe up gestus, kan det være ret let at udilsigtet udløse. Dette gælder især i spil, hvor en masse swiping fortsætter (som Fruit Ninja), men det kan også opstå uventet i nogle apps, hvor du måske kan swiping rundt på skærmen, ofte for at rulle rundt, herunder Safari.Apple skal have forventet, at dette ville have været et problem for nogle brugere, og de giver en simpel indstilling for at forhindre, at kontrolcenter bliver adgang til inden for apps. Dette giver Control Center adgang fra andre steder på en iOS-enhed, når du har brug for det, samtidig med at det forhindrer det fra utilsigtet at blive vist på grund af en swipe up gestus i enhver app.

  • Åbn indstillinger og tryk på "Control Center"
  • Drej kontakten for "Access Within Apps", så den er slukket

Afslut fra Indstillinger og nyd din app eller spil som normalt, minus kontrolcenterafbrydelser. Gamers vil nok mest udnytte denne indstilling, da udseendet af Control Center ikke kun kan være irriterende, men det kan også sænke ydeevnen kort, mens en gennemsigtig skærm lægger oven på alt andet, så slukker det for apps, kan endda give en ydeevne øge hvis ingen anden grund end du vil stoppe med at se det ved et uheld, og at du skal skubbe det væk. Medmindre du ved et uheld udløser Control Center med generel app brug, er det nok bedst at forlade denne indstilling alene, da kontrolpanelets indstillinger skifter, er ekstremt nyttige at have med hurtig adgang.

Som nævnt i indstillingerne selv, aktiveres aktivering af app Control Center-adgangen fortsat for adgang til Control Center fra startskærmen og låseskærmen.

Inden for de samme indstillinger kan du også deaktivere Låsskærmadgang til kontrolcenterpanelet, men for de fleste brugere er det unødvendigt, da mange af os får mest udbytte af indstillingerne, skifter fra låseskærmen, især Flash Light.