Beta 8 af macOS 10.12.4 Udgivet til test

Apple har udgivet endnu en beta version af MacOS Sierra 10.12.4 som beta 8, samt en opdateret beta af watchOS 3.2 beta 7.


Brugere, der er tilmeldt beta-testprogrammerne for deres forskellige enheder eller hardware, kan finde de nyeste versioner, der er tilgængelige fra softwareopdateringsmekanismerne.

MacOS 10.12.4 tester en Night Shift-funktion, der justerer skærmens farve for at være varmere om aftenen. Der findes en lignende funktion med samme navn i iOS. Bortset fra denne funktion har beta-udgivelsen sandsynligvis til formål at løse forskellige fejlrettelser og omfatter mindre sikkerhedsforbedringer, hvilket er ret rutinemæssigt med mindre systemsoftwareopdateringer fra Apple.

I øjeblikket er der ingen nye betaversioner af iOS 10.4, men det er muligt, at en ny version af iOS 10.4 beta samt tvOS beta vises senere.

Det er lidt usædvanligt, at otte beta-versioner bliver frigivet til en mindre opdateringsopdatering af Mac OS-systemsoftware, men det kan tyde på, at den endelige version af macOS Sierra 10.12.4 snart vil debutere.