Sådan downloades DVR-optagelser

Hvis din DVRs tilgængelige hukommelse næsten er fuld med programmer, du har gemt, vil du finde en måde at beholde dem på uden at tage plads på DVR'en. En mulighed er at downloade dine yndlingsprogrammer til en computer. Brug af en USB 2.0 videooptagelsesenhed er den billigste og mest brugervenlige metode.

Trin 1

Køb en USB 2.0 capture-enhed. Nogle populære valg er EasyCAP, Pinnacle Dazzle, Hapaugge HD PVR. Fra september 2010 varierer priserne for disse produkter alt fra $ 10- $ 200 afhængigt af den kvalitet og funktionalitet, du søger.

Trin 2

Indsæt USB-capture-enhedens installationssoftwaredisk i din computers cd-drev, og følg instruktionerne på skærmen.

Trin 3

Tilslut videooptagelsesenheden til en USB-port på din computer.

Trin 4

Tilslut videooptagelsesenheden til din DVR ved hjælp af standard RCA-, S-Video- eller HDMI-kabler (hvis det understøttes).

Trin 5

Åbn Windows Media Center (eller ethvert videosoftwareprogram efter eget valg).

Trin 6

Rul til "Opgaver", og vælg derefter "Indstillinger". Vælg "TV" og derefter "Opsæt tv-signal."

Trin 7

Cue det program, du ønsker at overføre på din DVR, og tryk på "Afspil", og tryk derefter på "Optag" i Windows Media Center.

Tryk på "Stop", når optagelsen er færdig. Navngiv og gem filen. Hvis det ønskes, kan du nu redigere filen, tilføje effekter, fjerne reklamer, konvertere den til forskellige formater, uploade til Internettet eller brænde til en DVD.