Sådan 'UnTrust' alle computere fra iPhone og iPad

Når du tilslutter en iPhone, iPad eller iPod touch til en computer, vil du se en kendt "Trust This Computer?" Pop op på skærmen iOS-enhed med to muligheder "Trust" og "Trust Trust". Hvis du har tænkt dig at bruge computeren med iOS-enheden, vil brugerne trykke på "Trust", hvilket giver computeren adgang til enheden.

Nu i betragtning af hvor let det er at ved et uheld trykke på "Ikke stol på", som kan vendes, er det lidt frustrerende, at der ikke er en indlysende enkel måde at 'UnTrust' en computer, som du ved et uheld har betroet fra iPhone eller iPad også, ikke? Nå viser det sig, at du kan fortryde valget "Trust", når en iOS-enhed er forbundet til en computer .


Før du gør det, skal du indse, at der er en lille fangst ved at nulstille tillidscertifikaterne fra iOS; vil du ende med at nulstille "Trust denne computer?" advarsel om den specifikke iOS-enhed til alle computere, den har tilsluttet. Det betyder i grunden næste gang du tilslutter iPhone, iPad eller iPod touch til en hvilken som helst computer, vil den bede dig om det velkendte "tillid" eller "ikke stole på" valg igen, selvom du stolede på computeren for længe siden . Dette er ikke meget forstyrrende, men det er værd at påpege. Derudover vil du nulstille alle andre personlige oplysninger og placeringsindstillinger, du har tilpasset på enheden, så vær klar til at foretage nogle tilpasninger igen til disse indstillinger.

Sådan Reset "Trust This Computer" Alert og UnTrust All Computers fra iOS

Dette nulstiller alle pålidelige computere fra enhver iPhone, iPad eller iPod touch, der kører iOS 8 eller nyere:

  1. Åbn appen Indstillinger på iPhone, iPad eller iPod touch
  2. Gå til "General" og derefter "Reset"
  3. Tryk på "Reset Location & Privacy", indtast enhedens adgangskode, og bekræft, at du vil nulstille alle placering og privatlivsindstillinger på iOS-enheden
  4. Afslut fra Indstillinger, når du er færdig (måske efter at du har konfigureret den placering og de personlige oplysninger, du havde forud for tilbagestillingen)

Nu, hvis du vil udløse "Trust This Computer" -varslen på iOS-enheden igen med en computer, skal du blot sætte den tilbage til en Mac eller Windows-pc med en USB-forbindelse, og du får vist den velkendte advarselsskærm igen, så du tillader det Du vælger enten valg.

Dette er en funktion, der er ny i moderne versioner af iOS, hvis enheden kører en tidligere version før iOS 8 og iOS 9, skulle brugerne nulstille iOS til fabriksindstillinger for at nulstille tillidindstillingerne eller grave rundt i iTunes-filsystem på målcomputeren, der begge er tydeligvis betydeligt mere påtrængende og besværlig.

Hvis du ved en anden metode til at nulstille tillid til enheds- og computerforbindelser, så lad os vide i kommentarerne!