Kør Mac OS X Lion Dev Preview 4 på en 32-bit Core Duo Mac ... Sort

Mange ejere af de ældste 32-bit Intel Mac'er blev afskrækket, da de fandt ud af, at Mac OS X Lion systemkrav krævede en 64-bit Core 2 Duo-processor eller nyere. Disse brugere blev afskrækket, men ikke afskrækket, fordi nogle har formået at få den nyeste Lion-udvikler til at bygge på ældre Core Duo Macs ... slags.

Første lidt baggrund. I tidligere udviklere forhåndsvisninger, kører OS X Lion på en Core Duo Mac var bare et spørgsmål om at slette en plist fil, og så ville det magisk starte. Enkel nok. Det blev ændret i senere dev previews, og i Dev Preview 4 bliver det lidt sværere. Nu på den aktuelle situation ...

De dårlige nyheder
Dette er ikke en brugbar løsning endnu, fordi Finder.app ikke kører (det er en 64-bit applikation, vil derfor ikke køre på 32 bit hardware) og launchd bruger for mange systemressourcer.

De gode og / eller optimistiske nyheder
Lion DP4 starter på disse 32-bit Macs! Det betyder, at vi efter offentliggørelsen i juli næsten helt sikkert vil se en ændret Lion Kernel og Finder, der kører som forventet på de ældste Intel Macs. Dette er langt mindre end nogle af de andre skøre Mac OS X-installationer derude (husk alle de Hackintosh-maskiner, der kører på Atom, Pentium 4's, AMD CPU'er og anden ikke-understøttet hardware?).

OK så nok blabbering, lad os gå over den proces, der fungerer lige nu for at starte Lion på jer gamle Intel Macs.

Få Lion DP4 til at starte og køre på en Core Duo Mac

Vigtigt: Dette understøttes ikke af Apple eller nogen anden, og i den nuværende tilstand kan Lion ikke bruges på 32-bit Macs. Dette er kun til orienteringsformål, og vi er ikke ansvarlige for at skrue op på noget. Backup altid dine Mac'er. Fortsæt på egen risiko.

Denne procedure er ikke for svag i hjertet, og det er ikke den enkleste proces i verden. Du redigerer og flytter omkring nogle systemfiler, og du skal have adgang til følgende:

 • Den 32 bit Mac i tillæg til en 64 bit Mac til at installere Lion DP4 på
 • Lion Developer Preview 1 - build 11a390 - dette var den sidste dev preview, der havde 32 bit kernel support
 • Lion Developer Preview 4 - build 11a480b
 • Ekstern harddisk eller hardware viden - dette er ikke helt påkrævet, men det gør det lettere, fordi du vil bytte den modificerede Lion DP4 installation fra en 64 bit maskine til 32 bit Mac
 • Tålmodighed, beslutsomhed og et ønske om at tinker

Har alt det klart? Her er de trin, der er taget for at køre Lion på en Core Duo Mac:

 • Installer Mac OS X Lion på en kompatibel Mac (hvilket betyder 64 bit)
 • Slet PlatformSupport.plist filen placeret på:
 • /System/Library/CoreServices/PlatformSupport.plist

 • Bless boot.efi fra Lion Developer Preview 1
 • bless --folder "/Volumes/Mac OS X/System/Library/CoreServices" --bootinfo --bootefi

 • Udskift Lion DP4-kernen med kernen fra DP1, mach_kernel.ctfsys eller mach_kernel er placeret i din rodmappe ved /
 • Udskift følgende Lion DP4-filer med versionerne fra Lion DP1, de er placeret i / Systems / Library / Extensions /:
 • AppleIntelCPUPowerManagement.kext
  AppleIntelCPUPowerManagementClient.kext
  AppleIntelIntegratedFramebuffer.kext

 • Overfør denne modificerede Lion DP4-installation til Core Duo Mac og start den

32-bit Mac'en starter i Mac OS X Lion, men nu kommer problemerne: Finder kører slet ikke, fordi den er bygget som en 64-bit applikation, og launchd spiser de fleste af dine ressourcer (det kan eller måske er ikke relateret til de langsomme Lion boot og brugsproblemer, der løser sig selv). Løsning af disse problemer kan være et spørgsmål om blot at fange Finder.app og starte ressourcer fra DP1 og flytte dem til DP4 også, vi får se.

Ser fremad, teoretisk i det mindste
En måned eller to fra nu kan du muligvis købe Lion på en 64-bit Mac, kopiere systemmapperne, indsætte en ændret kext-fil eller to og derefter starte og bruge Lion som sædvanlig på en 32-bit Mac, der ikke understøttes . Dette ville naturligvis ikke blive understøttet af Apple, men det kunne være acceptabelt brug på grund af Lion's generøse personlige licens, der giver dig mulighed for at installere operativsystemet på alle dine personlige Mac'er. Den sidste del vil vi ikke vide, før vi ser den sidste Lion EULA, men det er ikke for langt hentet.

Disse instruktioner er baseret på et indlæg i MacRumors Forums, som også er kilden til skærmbilledet. Der er nogle hektiske Mac-brugere derovre, og det kan være en nyttig ressource.