Instruktioner til Avaya Communication Voicemail

Voice mail er blevet et udbredt kommunikationsværktøj, der holder vigtige forretnings- og personlige oplysninger flydende. Avaya leverer kommunikationsprodukter, der understøtter virksomheder og organisationer. Virksomheden er blevet anerkendt som nr. 1 i verdensomspændende samlede kommunikations- og telefonisystemer, ifølge selskabets hjemmeside. Avaya voice mail-systemet tilbyder en praktisk og intuitiv grænseflade til interaktion med talemeddelelser. Enkle kontroller, en hjælpefunktion og integrerede meddelelser gør systemet let at bruge.

Navigering af meddelelser

Indtast "* 17" eller den udvidelse, der er leveret af administratoren, for at logge på din postkasse. Indtast adgangskoden til din postkasse, når du bliver bedt om det. Hvis dette er første gang du får adgang til systemet, modtager du en besked om at oprette en adgangskode. Følg vejledningen for at fuldføre processen. Når du er logget ind, begynder systemet at afspille nye beskeder.

Tryk på "6" for at videresende en besked til en anden person. Hvis du vil tilføje en kommentar, skal du trykke på "3;" Ellers skal du trykke på "2" for at fortsætte. Indtast udvidelsen af ​​modtageren, og tryk på tasten "#". For at tilføje flere modtagere skal du indtaste en udvidelse og trykke på "#" for hver nye person. Tryk på "#" -tasten igen for at videresende beskeden.

Tryk på "4" for at slette den aktuelle besked. Du kan også trykke på "5" for at gemme den aktuelle besked. Valg af "9" springer videre til den næste besked, og tryk på "7" gentager den sidste besked.

Tryk på "1" for at lytte til ældre meddelelser. Systemet afspiller beskeder, du tidligere har gemt. På dette tidspunkt kan du også trykke på "4" for at slette.

Tryk på "2" for at lytte til tidligere gemte beskeder.

Ændring af hilsenen

Log ind på din voicemail-boks, og tryk på "3" for at åbne hilsenmenuen.

Tryk på "2" for at optage en ny hilsen, og vent på tonen. Tal din hilsen, som skal være længere end tre sekunder. Tryk på "2" igen, når du er færdig med at optage.

Tryk på "1" for at lytte til hilsenen. Vælg "3" for at gemme din nye hilsen eller "2" for at genoptage hilsenen.