Spil med spisepinde til børn

Spisepinde er tynde stykker træ, stål eller elfenben, der bruges som spiseværktøj i Asien, ligesom amerikanere og europæere bruger gafler. De kan dog bruges til mere end at spise. Spil med spisepinde kan hjælpe børn med at øve hånd-øje-koordinering og fingerfærdighed samt give dem en færdighed, de kan bruge, hvis de nogensinde rejser til Asien som voksne. Chopstick-spil er underholdende for børn, så de kan have det sjovt, mens de lærer og træner motoriske færdigheder.

Pickup-relæ til spisepinde

Dette spil kan spilles med et eller flere børn. Hvert barn har brug for to skåle, der er anbragt ca. 8 fod fra hinanden, og et par spisepinde. Fyld en af ​​skålene med en genstand såsom skumfiduser, slik eller kugler. Nogle genstande vil være lettere at bære end andre. Hvert barns skål skal indeholde det samme antal ting. Brug kun deres spisepinde, og børnene bærer varerne fra den ene skål til den anden. Barnet, der bærer alle tingene først, vinder spillet. Dette kan spilles med et enkelt barn (med en præmie i slutningen for at afslutte) eller som et holdstafet. Opdel børnene i hold i et stafet. Hvert holdmedlem tager en tur, der bærer en genstand til den tomme skål, inden de afleverer spisepindene til den næste spiller.

Spisepinde i hullet

Du har brug for mindst to spillere for at spille dette spil. Giv hver spiller en enkelt spisepinde. Bind en snor omkring enden af ​​spisepinden. For ældre børn skal du binde den anden ende af snoren rundt om taljen. Yngre børn kan lege med snoren bundet til deres håndled. Formålet med dette spil er at få spisepinden i en glasflaske (eller enhver anden genstand med et lille hul øverst) uden at bruge hænder. Lad børnene læne sig over flasken, og prøv at sænke spisepinden gennem hullet. Den første der vinder det. Dette spil fungerer også som et relæ. Vælg hold. Tidsrunderne i stedet for at stoppe, når den første spiller lykkes. Holdet med flest spisepinde i hullet vinder.

Pass objektet

Arranger børnene i en cirkel og giv dem et par spisepinde. Dette spil fungerer bedst med fire eller flere spillere. Vælg et objekt såsom en marshmallow, en jordnød, en valnød, en gummibjørn eller en marmor. Giv varen til et barn for at starte spillet. Børnene skal sende varen rundt om cirklen ved hjælp af deres spisepinde. Hvis nogen taber varen, er han ude. Flyt cirklen ind og fortsæt spillet, indtil der kun er én spiller tilbage.

Chopstick Math Races

Chopstick matematik er en god læringsaktivitet for et enkelt barn eller for en gruppe. I en gruppeindstilling skal du gøre spillet til et løb, hvor den første person, der afslutter aktiviteten vinder. Giv hvert barn et par spisepinde og en skål fyldt med genstande. Brug et slik, der kommer i flere farver, såsom gummibjørne eller M & M'er, eller vælg en blanding af objekter. Fyld hver skål med lige mange genstande for at gøre spillet retfærdigt. Giv børnene en bestemt opgave. For eksempel vil du måske have dem til at adskille varerne i grupper på fem eller arrangere dem efter farve. De skal udføre opgaven ved kun at bruge deres spisepinde.