Kontroller AT & T iPhone Opgraderingsberettigelse

Har du nogensinde ønsket at vide, hvordan du kan kontrollere, om din AT & T-konto er berettiget til en iPhone-opgradering? Du kan øjeblikkeligt kontrollere din AT & T iPhone opgraderingsberettigelse ved at ringe en simpel kort kode på din telefon.

Dette er super nemt, her er hvordan du kan tjekke din iPhone-opgraderingsberettigelse med AT & T :

  1. Åbn appen "Telefon" på din iPhone og gå til nummertastaturet
  2. Ring * 639 # og tryk på opkaldsknappen
  3. Vent et øjeblik, og du vil få en SMS-besked fra AT & T, der informerer dig om din iPhone-opgraderingsberettigelse

En SMS-besked kommer til iPhone, hvor du får besked om, hvad status og status for opgraderingsberettigelse for telefonen og linjen er.

Nu er her den interessante del, mange synes at være skubbet ind i opgraderingsindstillingen, hvis der er en nyligt udgivet iPhone. Normalt betyder det at underskrive en kontrakt eller handle i den gamle telefon, men det varierer pr. Plan.

Forudsat at du er berettiget (alle jeg ved, hvem der har testet dette har været, alle afkald på gebyret $ 18), får du en tekst, der siger noget som følger:

Som en værdsat kunde kan vi tilbyde dig en opgradering med et nyt 2-års engagement og fravige opgraderingsgebyret på $ 18

Eller du kan muligvis se en opgraderingskompetencetekst, der siger noget som dette:

Denne linje er opgraderingsberettiget. Før du opgraderer din telefon, skal du sørge for at sikkerhedskopiere den for at gøre det nemmere at overføre indhold til din nye telefon. Gå til Indstillinger på din telefon for at lære hvordan.

Hvis telefonen er opgraderet, kan du få den nye iPhone-opgradering via AT & T, en autoriseret forhandler eller via Apple.

For eksempel, ifølge Steve Jobs på WWDC i 2010, hvis din AT & T-kontrakt udløb når som helst i 2010, var du berettiget til en iPhone 4-opgradering. Måske er det fordi jeg er en grafiknerd, men A4-processoren kombineret med den nye iPhone 4G-øget skærmopløsning og pixeldensitet fristede mig virkelig til den opgradering ... og jeg får regelmæssigt en ny iPhone, når som helst, den er frigivet på grund af min interesse for at være en tidlig adopter plus mit job.

Hvis du er nysgerrig, så tjek iPhone tilgængelighed og prisfastsættelse for den model, du er interesseret i, og se om du er kvalificeret til en opgradering. Hvis iPhone er subsidieret, starter de normalt omkring $ 199 med en fornyet AT & T-kontrakt, ellers er de månedlige betalingsplaner ofte $ 15 om måneden eller så klistret på en normal regning. Det varierer, så ring til det * 639 # nummer for at finde ud af!