Problemer med et Insignia Plasma TV

Insignia er det interne tv-mærke hos elektronikforhandleren BestBuy. Forhandleren positionerer Insignia-mærket, som det udelukkende sælger, som et værditilbud. Forbrugere, der har købt Insignia plasma-tv-apparater, har klaget over nogle problemer. Der er blandt andet problemer, der er baseret på billedkvalitet og display.

Billedkvalitet

Ifølge en CNet-gennemgang af en Insignia plasma-tv-model har Insignia NS PDP-42 et billedkvalitetsproblem på grund af en tendens til at brænde ind. Indbrændingsresultater, når et billede ætses på fjernsynsskærmen, fordi det er ét sted i for lang tid. Denne form for billedretention er normalt et problem, når du først bruger et plasma-tv i de første 100 timers brug.

Røde linjer

Et andet problem, som Insignia-plasma-tv-brugere har oplevet, vedrører udseendet af to røde lodrette linjer på tv-skærmen. Selvom billedet ellers er fint, vises de to røde linjer. Teknisk support på brugerfora har tilskrevet de røde linjer til dårlige loddeforbindelser.

Vis problemer

Brugere har også klaget på brugerfora om andre problemer i forbindelse med visning på Insignia plasma-tv. Insignia-tv-skærmen er blevet blank på nogle seere; andre har sagt, at skærmen ikke viste farve og gik i sort / hvid-tilstand. Ifølge en Insignia plasma-tv-ejer, på et Insignia-brugerforum, "så jeg det (Insignia TV) i weekenden, hørte en pop, og billedet blev tomt. Tændt / slukket, frakoblet og tilsluttet igen, prøvede forskellige indgange, osv., men intet ændrer sig - stadig intet billede. " Insignia-produktet har også været kendt for at lukke af sig selv.