Sådan testes pc-højttalere

Du kan teste din pcs højttalere for at sikre, at de fungerer ved at slutte højttalerne til det rigtige stik på din computer og ved at sikre, at alle indstillinger på din computer er korrekte. Du skal sikre dig, at din computer er indstillet til at bruge det rigtige lydkort sammen med dine højttalere. Du har også brug for en lydkilde, såsom en musik-cd, der skal indsættes i din computer eller en sangfil for at afspille et musikprogram, såsom iTunes eller Windows Media Player.

Trin 1

Sæt højttalerne i din pc på det rigtige sted. Dette vil være et stik enten på forsiden eller bagsiden af ​​din computer. Stikket vil have et hovedtelefonikon over det.

Trin 2

Tænd for højttalerne, og sørg for, at lydstyrkeknappen er skruet op.

Trin 3

Indsæt en musik-cd i dit cd-rom-drev. Din computers musikprogram åbner det. Afspil cd'en. Hvis du hører lyd, fungerer dine højttalere, og alle indstillinger er korrekte. Hvis du ikke hører musik, kan dit cd-rom-drev muligvis ikke fungere. Prøv at afspille lyd fra dit musikprogram eller et andet sted på din computer. Hvis du stadig ikke hører lyd, kan du prøve at justere dine indstillinger.

Trin 4

Gå til menuen "Start" nederst til venstre på din computers skrivebord. Vælg "Kontrolpanel" fra menuerne. Vælg "Lyde og lydenheder" i kontrolpanelet.

Trin 5

Se på indstillingerne under fanen "Volumen". Sørg for, at skyderen ikke er skruet ned. Hvis det er helt til venstre, skal du flytte det mere til højre. Sørg for, at knappen "Mute" ikke er markeret.

Trin 6

Gå til fanen "Audio". Der vil du se "Lydafspilning" med en rulleliste. Sørg for, at det er indstillet til din computers lydkort. For eksempel, hvis din computer bruger Sigma Tel Audio, skal du sørge for, at det er navnet i rullemenuen. Hvis det ikke er tilfældet, skal du ændre det for at læse dit lydkortets navn. Hvis du stadig ikke hører lyd, kan dine højttalere blive beskadiget.

Test dine højttalere på en anden computer, før du beslutter dig for, om de er ødelagte. Indgangsstikket på din computer kan være problemet.