Sådan skjules min IP-adresse, når jeg sender e-mails

Den enkleste måde at skjule din IP-adresse, når du sender en e-mail, er at konfigurere din browsers forbindelsesindstillinger til at oprette forbindelse til en anonym proxyserver. Der er masser af gratis anonyme proxytjenester tilgængelige på internettet, som du midlertidigt kan konfigurere din browser til. Efter at have ændret dine forbindelsesindstillinger, skal du blot logge ind på din webmail-konto og oprette og sende din e-mail som du normalt ville. Internethovedet i modtagerens e-mail viser den oprindelige IP-adresse som proxyserverens IP-adresse i stedet for din IP-adresse.

Trin 1

Start computerens webbrowser-applikation - for eksempel Internet Explorer, Firefox eller Safari.

Trin 2

Skriv "gratis proxyservere" i browserens søgefelt (den mindre bjælke i øverste højre hjørne af browservinduet), og tryk på "Enter" for at søge efter websteder, der tilbyder gratis proxytjenester.

Trin 3

Gennemse for at finde proxytjenestens "Proxy List" -side, der indeholder en liste over tjenestens aktuelle proxy-IP-adresser og portnumre. Vælg proxy-IP-adressen sammen med det tilsvarende portnummer, du vil bruge, fra proxylisten. Skriv det ned.

Trin 4

Åbn browserens indstillinger for forbindelsesindstillinger:

Internet Explorer: Gå til menuen "Funktioner" og vælg "Internetindstillinger." Klik på fanen "Forbindelser". Klik på knappen "LAN-indstillinger".

Firefox: Gå til menuen "Funktioner" og vælg "Indstillinger". Vælg "Avanceret" i menupunkterne. Gå til fanen "Netværk". I afsnittet "Netværk" skal du klikke på "Indstillinger". Klik på alternativknappen "Manuel proxy-konfiguration".

Safari: Gå til menuen "Safari", og vælg "Indstillinger". Vælg "Avanceret" i menupunkterne. Klik på knappen "Skift indstillinger" ud for "Proxyer". Marker afkrydsningsfeltet "Web Proxy (HTTP)".

Trin 5

Indtast proxyindstillingerne:

Internet Explorer: Indtast den proxy-IP-adresse, du skrev ned (i trin 3) i feltet "Adresse". Indtast det tilsvarende portnummer i feltet "Port".

Firefox: Skriv den proxy-IP-adresse, du skrev ned (i trin 3) i feltet "HTTP Proxy". Indtast det tilsvarende portnummer i feltet "Port".

Safari: Indtast den proxy-IP-adresse, du skrev ned (i trin 3) i feltet "Web Proxy (HTTP)". Indtast det tilsvarende portnummer i feltet "Port".

Trin 6

Gem de nye indstillinger ved at klikke på "OK" eller "Anvend nu."

Trin 7

Gå til din e-mail-udbyders webside og log ind på din webmail-konto.

Skriv en ny besked. Adresser det til en modtager (e), og klik på "Send".