Sådan downloades til et Flash-drev

Flash-drev er chips af hukommelse, som du kan bruge til at gemme musik, billeder og andre data. Hukommelsen bevarer det, du kopierer til den, selv når der ikke er tilsluttet strøm. Flash-drev er et hurtigere alternativ til mekaniske diskdrev, men de kommer typisk i mindre størrelser, fordi de er dyrere end mekaniske drev. Flash-drev er også meget bærbare og er et godt medium til at overføre filer mellem computere eller enheder.

For at bruge et flashdrev skal du finde en ledig USB-port, indsætte drevet i porten og vente på, at Windows genkender det. Når du har isat flashdrevet, tildeler computeren et drevbogstav, f.eks. "E." Når du downloader filer, og du bliver bedt om placeringen af ​​de downloadede filer, skal du vælge det drevbogstav, der er tildelt af computeren for at gemme dem på flashdrevet.

Formater et Flash-drev

Du bliver muligvis nødt til at formatere et helt nyt flashdrev, før du kan bruge det. Hvis Windows beder dig om at formatere disken, skal du vælge Formater disk og vælg derefter Start.

Sådan downloades til et Flash-drev

Vælg Okay for at starte formateringen og vælge Okay når det er afsluttet.

Sådan downloades til et Flash-drev

Åbn File Explorer og se flashdrevet og det drevbogstav, der er tildelt af Windows.

Download til et Flash-drev

Windows tildeler et drevbogstav til et flashdrev, når du indsætter det. Når du downloader filer, skal du vælge det drevbogstav for at gemme dem på flashdrevet.

Naviger til webstedet med de datafiler, du vil downloade, såsom Amazon.coms gratis MP3-downloads. Vælg en sang, der skal downloades til din computer, og udfør andre opgaver, såsom at logge ind på siden.

Gem til usb, kopier miniaturedrev, gem på flash

Når Windows beder dig om placeringen for at gemme din downloadfil, skal du rulle listen over placeringer for at finde flashdrevet og vælge den. Vælg derefter Gemme for at gemme den downloadede fil på flashdrevet.

Skub et flashdrev ud

Sådan downloades til et Flash-drev

Når du er færdig med at downloade filer til dit flashdrev, skal du vælge Meddelelser på systembakken, og vælg Fjern hardware sikkert og skub medier ud.

Sådan downloades til et Flash-drev

Vælg dit flashdrev, og vent på, at Windows fortæller dig, at det er skubbet sikkert ud, før du fjerner drevet fra USB-porten.