Sådan oprettes din egen snavscykelgrafik

Måske vil du oprette snavscykelklistermærker på din cykel, men vil have grafik, der siger en bestemt ting, eller som bærer symboler, der repræsenterer en gruppe venner, der kører snavscykler sammen i weekenden. Oprettelse af grafik, der kan placeres på din snavscykel, kan gøres uden for meget besvær. Du skal bruge et grafisk designprogram, hvor du kan skabe dine designs. Der er flere, du kan vælge fra det interval i pris såvel som færdighedsniveau. Hvis du planlægger at udskrive din snavscykelgrafik som klistermærker, skal du købe mærkatpapir.

Trin 1

Photoshop er et godt program til at designe dine snavscykel-klistermærker. Det er et professionelt grafikprogram, der kan skabe fantastiske designs. Der er en værktøjslinje med adskillige værktøjer, såsom "Tekst" og "Tilpasset form", der kan hjælpe dig med at oprette din grafik. Anvend filtereffekter på tekst eller grafik i Photoshop. For eksempel kan du anvende "Kridt og trækul" på et stykke clipart, du har downloadet, som et billede af en cykel. Eller du kan tegne din egen lynbolt og derefter anvende en effekt fra filtre eller endda en glød fra "FX", som du finder i nederste højre hjørne af skærmen. Gem altid den grafik, du opretter, som JPEG-filer med høj opløsning til udskrivning.

Trin 2

Opret mere kunstneriske snavscykeldesign ved hjælp af ArtRage. Det har mange af fordelene ved et dyrere program som Photoshop, såsom lag, men det er billigere. Brug “Oil Paint” -værktøjet til at male dine egne designs, eller du kan bruge den række “Stencils”, der er tilgængelig sammen med programmet, for at skabe en kombination af effekter. Du kan også spore en tegning, du har, ved at scanne den ind på din computer. Når du bringer dette billede ind, kan du spore det direkte i dit dokument, eller du foretrækker måske at bruge det som en reference. Du vil se begge disse ikoner ud for ikonet “Stencil” centreret nær bunden af ​​programmet.

Paint er et grundlæggende program, der følger med de fleste pc'er, da det er en del af Windows. Det er også et ret brugervenligt program, der hurtigt kan hentes af dem, der aldrig har brugt et grafikprogram før, inklusive børn. Brug Paint til at oprette dine snavscykeldesign ved hjælp af værktøjslinjen. Du kan tegne dine egne motiver ved at vælge "Blyant" -værktøjet eller male dine motiver med "Pensel" -værktøjet. Du kan også medbringe clipart, som du derefter kan ændre. Du kan også oprette dine egne tilpassede farver i Paint. I modsætning til ArtRage og Photoshop tilbyder Paint imidlertid ikke et lagpanel, hvilket generelt giver mulighed for en lettere redigering af forskellige elementer i dit design.